Для поповнення карток ОТП Банку тепер слугує всеукраїнська мережа терміналів ПриватБанку!

Для поповнення карток ОТП Банку тепер слугує всеукраїнська мережа терміналів ПриватБанку!
Віднині у власників карток від ОТП Банку є зручна можливість поповнення карткового рахунку через всеукраїнську мережу терміналів самообслуговування ПриватБанку. Таке сервісне вдосконалення стало можливим внаслідок встановлення партнерських відносин між ОТП Банком та ПриватБанком.

Таким чином, до послуг безкоштовного поповнення карток ОТП Банку без жодної комісії тепер слугує мережа державного банку, що нараховує 12 000 терміналів по всій Україні. Сервіс застосовується до карток резидентів у валюті гривня з добовим лімітом поповнення одного рахунку – 15000 грн.

«Ми встановили партнерство з найбільшим банком країни задля того, щоб наші клієнти отримали додаткову зручність і перевагу в обслуговуванні. Очевидно, що однин із терміналів мережі ПриватБанку знаходиться поруч з вашою домівкою чи офісом. Тепер там ще й буде можливість безкоштовного поповнення ваших рахунків в ОТП Банку», - прокоментував нововведення Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк», який очолює роздрібний бізнес.

Нагадаємо, в рамках щорічної церемонії Mastercard Day ОТП Банк удостоївся нагороди MasterCard у номінації «Bank 2017: High-Quality Card Portfolio», що є логічним результатом цілеспрямованої діяльності банку щодо вдосконалення та розширення застосування клієнтами карткових продуктів банку.

Адже, картковий портфель ОТП Банку включає унікальні карткові пропозиції, які поєднують надійність (технології безконтактної оплати Mastercard та 3D Secure), зручність користування коштами (безкоштовний Інтернет-банкінг OTP Smart), кредитний ліміт, програми лояльності (зокрема, Mastercard Rewards® та «Mastercard Більше»), бонуси та привілеї від партнерів, консьєрж-сервіс тощо.

Детальніше про діяльність і пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Довідкового центру ОТП Банку 044 490 05 00.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі