Дніпровський металургійний завод запускають після 7 місяців простою

Дніпровський металургійний завод запускають після 7 місяців простою
Дніпровський МОЗ Олександра Ярославського, зупинений в жовтні 2019 року, відновлює роботу основних цехів — доменного, конвертерного та прокатного.

«ДМЗ групи DCH Олександра Ярославського дав перший гудок після завершення ремонтних робіт в основних цехах підприємства. Металурги готуються до запуску доменного і прокатного переділів», - йдеться в повідомленні підприємства, яке є в розпорядженні НВ Бізнес.

У повідомленні наголошується, що фахівці ДМЗ провели необхідні ремонтні роботи і приступили до запуску заводу. Вже відновили роботу ТЕЦ підприємства.

Зараз на заводі поетапно запускають доменний, киснево-конвертерний, прокатні цехи. Конкретні дати запуску кожного з переділів на підприємстві поки не озвучують.

Нагадаємо, що 30 вересня 2019 року стало відомо про зупинку доменного і сталеплавильного переділів Дніпровського МЗ.

У жовтні під час Інвестиційного форуму в Маріуполі Олександр Ярославський, власник групи DCH, розповів журналісту НВ Бізнес, що на підприємстві продовжує працювати прокатне виробництво, яке повністю завантажено.

ПрАТ Дніпровський металургійний завод - одне з найбільших металургійних підприємств в Україні. Нагадаємо, що 1 березня 2018 року група EVRAZ Романа Абрамовича, Олександра Абрамова і Олександра Фролова продала Дніпровський МОЗ групі DCH харківського бізнесмена Олександра Ярославського.

Інвестиційна програма DCH з розвитку ГМК-дивізіону DCH Steel (ДМЗ і рудника Суха Балка в Кривому Розі) передбачає капіталовкладення в розмірі $300 млн. протягом найближчих 5 років.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі