Допомагати разом з Київстар стає простіше

Допомагати разом з Київстар стає простіше
Київстар разом із Міжнародним Благодійним Фондом «Українська Біржа Благодійності» (МБФ УББ) започатковують ініціативу - «Дитяча Надія». Тепер абоненти найбільшого українського оператора мобільного зв’язку можуть перераховувати кошти на благодійні справи за допомогою SMS-повідомлень.

Допомагати дітям, які потребують особливої уваги, легко і просто – кожен українець може зробити це за допомогою благодійних SMS. Допомоги потребують діти із вадами серця або онкологічними захворюваннями, які проходять лікування в українських медичних закладах.

«Київстар – соціально відповідальна компанія, яка допомагає тим, хто цього потребує найбільше. Саме тому ми започаткували ініціативу «Дитяча надія», адже прагнемо, щоб у дитячих медичних закладах було необхідне обладнання для діагностики та лікування важких захворювань у маленьких пацієнтів», - говорить Анна Захараш, директор із корпоративних зв’язків Київстар.

Кожен абонент передплаченого зв’язку Київстар має можливість пожертвувати кошти на допомогу дітям. Пожертва може бути разовою, від 1 грн до 3000 грн, або регулярною – 2, 5, 10, 15 та 20 грн. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн.

«Ми створили цей проект, щоб вирішити разом великі проблеми, які не під силу кожній сім’ї окремо! Це гарний приклад того, як кожен українець може долучитися навіть 1 гривнею до добрих справ завдяки сучасним технологіям та бажанню змінювати світ на краще», - говорить Ірина Гуцал, директорка Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності».

Кошти, які абоненти жертвують за допомогою SMS, не обтяжуються податками. 100% пожертв Київстар перераховує МБФ УББ на реалізацію проекту. Фонд самостійно закуповує всі необхідні матеріали для лікарень. Звіти щодо збору та використання коштів можна переглянути на сайті Української Біржі Благодійності.

Благодійні організації, з якими співпрацює Київстар, пройшли ретельні перевірки на міжнародному рівні групи «VEON» щодо етичності ведення бізнесу. Тому наші абоненти можуть бути впевнені, що кошти дійдуть до адресата.
Ініціатива запускається в рамках Sharity.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі