ДП «СЕТАМ» спільно з управлінням юстиції передали вихованцям дитячого будинку-інтернату конфісковані мопеди

ДП «СЕТАМ» спільно з управлінням юстиції передали вихованцям дитячого будинку-інтернату конфісковані мопеди
7 квітня Кіровоградська філія ДП «СЕТАМ» разом із Головним територіальним управлінням юстиції у Кіровоградській області передали Знам’янському дитячому будинку-інтернату III-IV профілю шість мопедів, що були конфісковані митними органами.

«Це перший випадок передачі транспорту з часу запуску сайту Системи електронних торгів арештованим майном у Кіровоградській області. Цього разу рухомі об’єкти у безоплатне користування отримала Знам’янська школа-інтернат. Згідно із законом передача може відбуватися також на користь Збройних сил України чи благодійних організацій», – повідомив начальник обласного органу юстиції Вадим Гуцул.

Ми маємо надію, що люди почнуть активніше користуватися сайтом Системи електронних торгів арештованим майном, адже за його допомогою можна придбати об’єкти рухомого чи нерухомого майна, предмети побутової техніки чи домашнього вжитку в будь-який момент. До того ж, для соціальних закладів, медичних установ, військових частин передбачена безоплатна передача.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі