Друга міжнародна спеціалізована виставка «Технологии красоты– век XXI»

Друга міжнародна спеціалізована виставка «Технологии красоты– век XXI»
З 15 по 17 травня в Одесі пройде двадцять друга міжнародна спеціалізована виставка «Технологии красоты– век XXI».

Учасники виставки - компанії, зайняті в сферах виробництва і дистрибуції професійної косметики, препаратів, технологій, обладнання для салонів краси.

Виставка займає 2400 кв. метрів експозиційної площі, а також демонстраційні зони і конференц-зали для ділових, навчальних і конкурсних програм.

Заходи:

● OdessaCosMedForum.

Напрямки: естетична медицина та косметологія.
Формати: дві конференції з інтенсивною програмою - лекції, доповіді, огляди, демонстрації процедур, майстер-класи.
Спікери: українські та зарубіжні фахівці в сферах дерматології, косметології, гінекології, дерматовенерології, ендокринології, онкології, пластичної хірургії, фізіотерапії, медичної реабілітації, а також в сфері маркетингу і менеджменту.

Програма форуму розрахована на фахівців-практиків.

● Чемпіонат півдня України «Кубок Одеси'2019» - відкритий відбірковий тур Чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу.
● Майстер-класи, презентації продуктів, технологій і послуг індустрії краси.

«Технологии красоты– век XXI»» - проект, який об'єднує на своїй платформі учасників б'юті-ринку, професійні та споживчі сегменти індустрії краси. Це бренд, що асоціюється з сучасними досягненнями науки, високими технологіями, професіоналізмом, естетикою, здоров'ям, якістю життя, з тим, що робить людей щасливими.

До зустрічі в Одесі!

Організатор: «Експо-Юг-Сервіс»; тел.: (048) 728 60 68

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі