E3 2018: AMD анонсує співпрацю з Division 2, а також демонструє нові партнерські системи і технології

E3 2018: AMD анонсує співпрацю з Division 2, а також демонструє нові партнерські системи і технології
На виставці E3 у Лос-Анджелесі AMD анонсувала співпрацю з Ubisoft, завдяки якому геймери з відеокартами Radeon отримають неймовірно високу і оптимізовану продуктивність, збільшену кількість кадрів в секунду та зниження рівня затримок з технологією DirectX 12 у довгоочікуваній грі Tom Clancy Division 2.

Партнерство стало продовженням роботи AMD і Ubisoft над Far Cry 5, яке дозволило геймерам насолоджуватися винятковою якістю зображення і неймовірно високою частотою кадрів завдяки спеціальним можливостям Vega, таким як Rapid Packed Math і Shader Intrinsics.

AMD також показала нові, вже готові до ігор партнерські системи, включаючи недавно представлений ноутбук Acer Predator Helios 500, що став ще одним доказом розширення преміальних систем на базі AMD, доступних для геймерів на глобальному рівні. У рамах демонстрації Star Control®: Origins на PC Gaming Show і в зоні показів E3 відвідувачі змогли побачити, як працюють нові настільні ПК Acer Nitro 50 з процесорами Ryzen другого покоління і відеокартами Radeon RX 580, а також ноутбук Acer Predator Helios 500 з процесором Ryzen другого покоління і відеокартою Radeon RX Vega 56.



Крім того, компанія AMD зазначила перераховані нижче технології, що дозволяють отримати нові неймовірні враження від гри і по-новому відчути участь у кіберспортивних заходах. Вони визначають розвиток ігрової індустрії вже сьогодні:

• Новий процесор Ryzen 7 2700x, що входить в останній реліз процесорів AMD Ryzen другого покоління, ідеально підходить для будь-якого геймера і здатний забезпечити 100 кадрів в секунду в іграх категорії AAA та кіберспортивних дисциплінах. Цей процесор справляється з найскладнішими ігровими сценаріями.

• Технологія Radeon FreeSync продовжує поширюватися, і тепер вона підтримується на більш ніж 20 моделях Samsung TV, забезпечуючи чітку гру без смикань в абсолютно новому форматі великого екрану телевізора.

• Співпрацюючи з такими командами, як Fnatic, AMD надає обладнання конкурентоспроможним гравцям в світі кіберспорту, забезпечуючи їх ігровими процесорами Ryzen, які допомагають гравцям сфокусуватися на змаганні, а не на обладнанні або інструментах. Це забезпечує найкращий ігровий досвід.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі