Ekol запускає новий маршрутний потяг між Бельгією та Італією

Ekol запускає новий маршрутний потяг між Бельгією та Італією
Лише місяць тому компанія Ekol Logistics оголосила про відкриття нового залізничного маршруту, який з'єднує Будапешт з Кельном. Це було перше рішення в проекті Ekol «East-Westcorridor» («Східно-західний коридор»). Наразі компанія оголошує про запуск ще одного потяга між містами Зебрюгге (Бельгія) та Трієст (Італія). Запуск такого потяга - це ще один етап розширення логістичної мережі Ekol у південно-північному напрямку, щоб поєднати стратегічно важливі для регіону ринки.

Алаа Дженнан, директор з розвитку бізнесу Ekol, коментує: «Ми продовжуємо реалізовувати нашу стратегію і пропонуємо все більше і більше інтермодальних маршрутів всередині Європи. Ми поєднали Середземномор'я з Балтійським морем завдяки потягу Трієст-Кіль в січні 2017 року, а зараз ми дуже раді запропонувати нашим клієнтам новий прямий зв'язок між Середземним та Північним морями. Новий маршрутний потяг стане першим прямим потягом, який з'єднає Туреччину, Іран і Близький Схід з країнами Бенілюксу, Францією і Великобританією (Англією, Шотландією, Уельсом і Ірландією)».

Потяг буде виїжджати з терміналу ЕМТ м.Трієст двічі на тиждень. Це нове рішення дозволить транспортувати різні типи обладнання, такі як мегапричепи, контейнери та змінні кузова.

«Завдяки співпраці з портом Зебрюгге і нашим стратегічним партнером P&O Ferries ми можемо здійснювати перевезення вантажів, використовуючи транспорт партнера, в різні ключові регіони Англії (Тільбері, Халл, Тіспорт) та в інші пункти призначення з іншими партнерами. Ми дуже пишаємося такою співпрацею», - говорить Алаа Дженнан.

Цей сервіс буде здійснювати компанія Hupac і, як очікується, обсяг перевезень для Ekol складе близько 5000 відвантажень на рік.

Запуск нового маршрутного потяга Ekol дозволить щомісяця зберегти 15 000 дерев і заощадити палива в об'ємі, достатньомі для дев'яти навколосвітніх подорожі. Пропозиція виключно екологічно безпечних рішень є ключовою в стратегії Ekol.

Минулого року компанія Ekol придбала акції порту EMT в Трієсті і оголосила про розробку нових інтермодальних сполучень з міста. Таким чином, новий потяг є черговим етапом у розвитку порту.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі