Ekol запускає новий маршрутний потяг між Угорщиною та Німеччиною

Ekol запускає новий маршрутний потяг між Угорщиною та Німеччиною
Ekol Logistics продовжує реалізацію стратегії, спрямовану на розширення інтермодальних сполучень у Європі. В рамках цього завдання Ekol запускає нову службу доправлення вантажів маршрутними потягами, що курсуватимуть між Будапештом, Угорщина, та Кельном, Німеччина.

«Ми дуже раді, що новий спеціалізований потяг починає свою роботу. Завдяки цьому для наших клієнтів відкриваються нові маршрути, що поєднають країни Центральної та Східної Європи з Німеччиною, країнами Бенілюкс, Францією та Великобританією. Варто підкреслити, що це перший потяг в Угорщині, управління якого здійснює винятково 3PL- провайдер. До сьогодні цю задачу виконували лише потяги загального користування», - сказав Акош Ковач, менеджер Ekol Угорщина.

Потяг відправляється з Будапешта три рази на тиждень: кожен понеділок, середу та п'ятницю о 22:00, а прибуває в Кельн о 05:00 у середу, п'ятницю та суботу. Зворотній рейс з Кельна – відповідно в понеділок, вівторок або п'ятницю о 20:00, прибуття до Будапешта – через два дні о 03:00.

«Відстань між двома містами складає 1150 км, а час руху потягу Ekol по цьому маршруту займає 31 годину. Стратегія Ekol передбачає подальше розширення інтермодальної мережі в Європі, тому запуск нового потягу - це ще один невеликий крок до досягнення цієї мети. Безумовно, крім реалізації стратегії Ekol, запуск нового потягу дає конкурентну перевагу нашим клієнтам. Наші тарифи для цього маршруту більш доступні, час транзиту аналогічний автомобільному перевезенню, але доправлення маршрутним потягом - це, перш за все, більш екологічне рішення. Крім того, так як керування цілком здійснює компанія Ekol, ми гарантуємо більш надійне доправлення вантажів наших клієнтів, ніж провайдери, що пропонують вже існуючі рішення», - прокоментував Даніель Аллард, менеджер з розробки проектів компанії Ekol.

Потяг буде складатися з двосекційних вагонів, призначених для перевезення 32 мегаконтрейлерів або вантажних одиниць довжиною 45 футів, а також 60-футових вагонів для перевезення контейнерів, які пристосовані для перевезення 20 і 30-футових контейнерів.

Варто підкреслити, що в розпорядженні Ekol також знаходяться маршрутні потяги, що з'єднують міста Трієст і Кіль, Трієст і Кельн, Трієст і Людвігсхафен, Трієст і Острава, Сет і Париж. Щотижня 48 спеціалізованих маршрутних потяга Ekol поєднують ці міста.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі