Екологічна турбота УПЕК

Екологічна турбота УПЕК
Індустріальна група УПЕК завжди велике значення надавала турботі про навколишнє середовище. У компанії реалізується ряд екологічних програм, спрямованих на захист і оздоровлення природи. Наприклад, одна з них – проект щодо безпечної утилізації батарейок, яку підтримали всі співробітники УПЕК. Зібрані батарейки відправляються на подальшу переробку на заводи Німеччини та Польщі.

Крім того, в офісі працює програма сортування сміття greenofficeUPEC. На кожному поверсі встановлені контейнери, з відповідним маркуванням. Концепція «зеленого офісу» передбачає системний підхід, що включає в себе як технічні, так і освітні заходи, тому, щоб стати відповідальними споживачами, працівники регулярно проходять еко-навчання.
Індустріальна група розуміє частку своєї відповідальності за чистоту планети, тому дбає про оздоровлення і збереження природних ресурсів. На всіх підприємствах УПЕК діє сучасна сертифікована система екологічного виробництва. Так, наприклад, на Харківському підшипниковому заводі (ХАРП) впроваджений міжнародний стандарт екологічного управління ISO 14001, за яким щорічно на заводі проводиться сертифікація.

З огляду на значимість комплексного підходу до питання екологічної безпеки, УПЕК також бере участь в акціях з озеленення вулиць міста і посадці дерев, а на підприємствах традиційно проводяться корпоративні суботники з благоустрою прилеглих територій.

Сьогодні УПЕК готується відзначити Всесвітній День без паперу (World Paper Free Day), який стартує 24 жовтня. З 2010 року свято проводиться кожен четвертий четвер жовтня. Засновник акції – Асоціація AIIM (некомерційна організація з питань Управління інформацією і зображеннями). Мета заходу – показати на реальних прикладах, як за допомогою безпаперових технологій будь-яка компанія може внести свій вклад в збереження природних ресурсів.
Запрошуємо всіх приєднатися до наших екологічних ініціатив і максимально обмежити використання паперу і перейти на електронний документообіг. І звичайно ж надалі подумати про оптимізацію бізнес-процесів.

Ставайте відповідальними споживачами і міняйте своє життя на краще!
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі