Екологічний майданчик та новій логопедичний кабінет. ДТЕК допомагає освітянам створювати сучасний розвиваючий простір для малечі

Екологічний майданчик та новій логопедичний кабінет. ДТЕК допомагає освітянам створювати сучасний розвиваючий простір для малечі
В Енергодарі відкрили ще два проєкти конкурсу Громада своїми руками. Завдяки ДТЕК дошкільні навчальні заклади стають сучасними та інноваційними, а діти – розвинутими та щасливими.

Шостий рік поспіль колектив дитячого навчального закладу №3 бере участь у конкурсі грантів Громада своїми руками, і стільки ж часу – отримують перемогу. На цей раз креативні педагоги перетворили пустир на території садочка у екологічний розвиваючий майданчик для занять спортом та активного відпочинку на свіжому повітрі. Реконструювали закинуту площадку, установили ворота для гри у футбол, створили доріжки та смугу перешкод.

«На весні центральну частину майданчика ми засіємо ще травичкою. Тут діти бігатимуть босими ніжками та знайомитися с навколишнім середовищем, - розповідає авторка проєкту Тетяна Брекатніна. – Разом із батьками ми створюємо затишок та комфорт нашій малечі. Дякуємо ДТЕК за постійну підтримку! Найкращим «дякую» від нас – яскраві посмішки дітей. Ви допомагаєте зробити малечу щасливою».

А в дитячому навчальному закладі №10, де навчаються майже 270 дітей з особливими потребами, відкрилася нова логопедична група для індивідуальних зайнять. На грант ДТЕК освітяни відремонтували приміщення, придбали нові меблі, інтерактивну дошку, 2 екрани, 2 ноутбуки, розвиваючі ігри та інший методичний матеріал. Новий смарт-простір допомагатиме розвивати дітей та корегувати логопедичні навички.

«ДТЕК як соціально відповідальний бізнес надає можливості для реалізації мрій. Але втілюєте їх саме ви. Дякуємо колективам дитячих закладів – учасникам конкурсу грантів ДТЕК Громада своїми за піклування та турботу про малечу. Нехай діти йдуть у ногу із сьогоденням. А ми, дорослі, і надалі будемо їм в цьому допомагати і створювати середовище для дитячого розвитку», - сказам менеджер по взаємодії із місцевими органами влади ДТЕК Запорізької ТЕС Дмитро Дрозд.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі