Ексклюзивна міжнародна бізнес-зустріч для розвитку співпраці ритейлера та постачальника FoodMaster & PrivateLabel-2020!!

Ексклюзивна міжнародна бізнес-зустріч для розвитку співпраці ритейлера та постачальника FoodMaster & PrivateLabel-2020!!

24 липня 2020 р. в Києві відбудеться 11-а Щорічна Міжнародна практична конференція FoodMaster & PrivateLabel-2020: «Синергія постачальників і ритейлерів в боротьбі за прибутковість бізнесу і лояльність нового покупця», яка збере понад 300 ТОП менеджерів, ключових фахівців роздрібних мереж і компаній-постачальників.

В цьому році в 2-х форматах - Наживо РК «Ультрамарин», вул. Василя Липківського, 1А Київ, з витримкою всіх рекомендацій МОЗ (1 чол. на 5 кв. м.) + Онлайн-трансляція з ефектом живої присутності для інших міст і країн!

Організатор та ініціатор Головної події ритейл-індустрії України - TradeMasterGroup.

Партнери конференції:

Чайний Партнер – СолоМія

IT Партнер – Спілка Автоматизаторів Бізнесу

Трансформаційний Партнер – YouCoach

Партнер каво-брейків – Trevi

Екологічний Партнер - ТОВ Житомирський картонний комбінат

Партнер по Упаковці - Київський картонно-паперовий комбінат

Партнер по Безпеці - Sterilox

Ставши учасником події, Ви:

  1. Обміняєтеся з іншими постачальниками і ритейлерами позитивним досвідом співпраці;
  2. Дізнаєтеся свіжу аналітику ринку продуктів харчування, тренди в категоріях;
  3. На основі доповідей експертів галузі зможете проаналізувати діяльність Вашої компанії, щоб йти в «ногу» з ринком;
  4. Отримаєте нові ідеї та інсайди, які зможете застосувати на практиці у своїй компанії;
  5. Проведете переговори і укладете договори про співпрацю в одному місці більше ніж з 50 потенційними партнерами;
  6. Неформальне спілкування дозволить повною мірою обмінятися досвідом з колегами, познайомитися з новими клієнтами, а також обговорити подальшу співпрацю з вже існуючими партнерами;
  7. Дізнаєтеся успішні стратегії покриття територій постачальниками;
  8. Поліпшите комунікації і збудуєте конструктивний діалог з ритейлерами і дистрибуторами про співпрацю;
  9. Познайомитеся з кейсами зарубіжних спікерів і досвідом формування асортиментного портфеля;
  10. Зможете взяти участь в міні-виставці новинок виробників, а також з рішеннями для оптимізації бізнесу рітейлерів і постачальників,
  11. Уявите Вашу компанію і новинки продукції в Галереї Новинок!

На Бізнес-Зустрічі Вас чекають теми і спікери:

ЗАЛ-1. FOOD MASTER

• Споживач в новій реальності: закупівлі, e-commerce, економія, Марина Костроміна, Account Director Kantar в Україні.

Що у вас болить? Програми лояльності, які вирішують завдання рітейлера. Зміна купівельної поведінки в кейсах, Карина Чернікова, Генеральний директор «Brandloyalty» (Росія, Казахстан, Білорусь). Більше 10 років досвіду директора по маркетингу рітейлерів-гігантів «Магніт», «X5 Retail Group», «Техносила» / BrandLoyalty розробляє і реалізує рішення в лояльності, що дозволяють лідируючим світовим роздрібним мережам змінити поведінку покупців.

Перерозподіл ринку - Нові гравці - Нові можливості, Євген Разуваєв, Маркетинг-директор Snack Production. Основними досягненням є успішний запуск на міжнародний ринок 6 абсолютно нових брендів, один з яких став лідером ринку всього за 10 місяців з моменту появи ідеї. а ще два протягом 3-х місяців з моменту старту виробництва стали номером 2 і 3 в своїх категоріях.

Цінове моделювання або як управляти маржею, Олена Воробйова (Online), Міжнародний експерт з категорійного менеджменту з 19-ти річним досвідом роботи в ритейлі в великих федеральних мережах (в т.ч. досвід старт ап проектів).

FOOD TECH Технології. Перспективи трансформації культури споживання, Євген Нетреба, Комерційний директор сервісу доставки продуктів з супермаркетів Zakaz.ua.

FMCG 2020: перехід до нової (не) нормальності, Марина Забарило, Комерційний директор Consumer Panel & Services Ukraine GfK.

Традиційний бізнес в нетрадиційних умовах, Наталія Нікітенко, Managing Director ТОВ СП «СОЛОМІЯ»

  • Гнучкість, запорука витривалості: перебудова бізнес процесів, безпека виробництва
  • Як, ТМ BATIK підкорює online простір, виклики сьогодення
  • Персонал, єдиний стабільний фактор: досвід Соломії «на карантині»

Як зробити споживача щасливим: синергія рітейлера і виробника, Олексій Коваленко, Керуючий акціонер і творець бренду «ЕПІКУР» - курячого м'яса, вирощеного без антибіотиків та стимуляторів росту.

  • New mind - green mind, Сергій Рудковський, перший заступник генерального директора "Житомирський картонний комбінат".
  • Як ERP система може допомогти бізнесу адаптуватися до нової реальності, Ольга Тугаева, Керівник відділу бізнес-аналізу компанії "СІЧЕНЬ ∙ UA". Практик комплексних впроваджень систем автоматизації, спеціалізується на аналізі та моделюванні бізнес-процесів і підборі оптимальних програмних рішень для їх реалізації. Брала участь в 34 проектах, таких як Aroma Kava, МТІ, EVA, VARUS, Premier FOOD, "Конті".
  • Sterilox- революція в натуральній дезинфекції, Олена Попляс, Директор ТОВ "Амлак Стерілокс Україна"

ЗАЛ-2. PRIVATE LABEL

• Моніторинг показників безпеки в СТМ, Людмила Головіна, Незалежний консультант, досвід роботи: начальник відділу якості «Новус Україна», власник бізнесу в HACCP -Food Safety & Hygiene, менеджер відділу управління якістю в компанії "METRO Cash & Carry Ukraine", менеджер відділу забезпечення якості в "Real (hypermarket)", "МсDonald's", науковий співробітник в компанії "НДІ Екогігієни і токсикології МОЗ України ім. Л.І. Медведя".

Досвід входу в міжнародні мережі з проектом СТМ. Алгоритм дій і необхідна формалізація, Леся Іванченко, Заступник Генерального директора з торгівлі та маркетингу Науково - виробничої компанії ТОВ «Супермаш». Компанія виробляє 45 мільйонів шт. косметичних товарів в рік. На виробництві впроваджена міжнародні стандарти системи Управління якості ISO 9001: 2015 і ISO 22716. Партнери компанії Ашан, Watsons, ЕВА, Епіцентр, Простір, Нова лінія, Розетка. Компанія експортує продукцію до Грузії, Узбекистан, Литву, Латвію, Молдову, Росію, Білорусь, Ірак (Багдад), КНДР, Туреччина.

  • Ризики на етапі тендера для виробника (фінансові показники входу в проект, швидкість обертання капіталовкладень, законодавчі вимоги до продукції, маркування, сертифікації товару на території проведення тендеру)
  • Коучинг персоналу замовника в специфіці випуску продукції ВТМ (матеріали, сировину, терміни приходу і виготовлення, можливості закупівлі спеціального сировини під проект, партійності друку і таймінги робіт з урахуванням експортно - імпортних операцій)
  • Супровід продажу продукції ВТМ на зарубіжних ринках. Рекламації покупців або як розрізнити справжню скаргу від споживчого тероризму. Ризики виробника і замовника.
  • Вікно можливостей для СТМ: готові рішення для готельно-ресторанного бізнесу, Марина Добичина, Менеджер Департаменту Комерційного розвитку клієнтів готельно-ресторанного бізнесу, «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».
  • Упаковка, яка продає: переваги RRP / SRP упаковки для виробників і торгових мереж в Україні, Андрій Ребро, заступник директора заводу гофротари, Київський картонно-паперовий комбінат
  • Що таке RRP / SRP упаковка: види, завдання, ефективність
  • Переваги RRP / SRP упаковки для виробників (в т.ч. Private Label)
  • Переваги RRP / SRP упаковки для торгових мереж
  • Тенденції українського ринку з розвитку застосування RRP / SRP упаковки
  • Які рішення для українського бізнесу пропонує ККПК

ЗАЛ – 3. CATMAN

Екологічність взаємин рітейлу з постачальниками при спільному управлінні категорією, Олександра Няміна, Незалежний консультант по роботі з федеральними і локальними мережами, оптимізації закупівельної діяльності, розробки, виведення на ринок і просування нового товару, підвищення ефективності існуючого товару. Досвід роботи: Виконавчий директор Ашан, м. Москва. Директор по проектам, клієнтам і сервісам (проектна робота) Галамарт, м. Москва. Категорійний директор (непродовольчі і супутні товари) Перехрестя, Х5 Рітейл Груп, м. Москва.

  • Автоматизація категорійного менеджменту, Наталія Танцура, Начальник відділу непаливного продажу, мережа АЗС «КЛО».
  • Вплив візуального мерчандайзингу на вибір майданчика для покупки або Лайфхак в форматуванні, Олена Курган, Спеціаліст в сфері нейромаркетингу і мерчендайзингу. Досвід роботи близько 15 років в ритейлі. Працювала і вела проекти як зовнішній консультант в таких мережах: «Варус», «Баскет», «КЛАС», «33м2», «РЕІНФОРД», «ХОМСТЕР», «ДОМ ПОСУДУ», «Демарто», «Факультет-фарм». За час роботи переформатовано і відкрито більше 350 торгових точок, а також відформатоване близько 10 ТРК. Управління мерчендайзингом з асортиментної матрицею від 5000 до 35000 СКЮ.
  • Моделі КМ для мультиканального рітейлу, Ксенія Литвин, Керівник департаменту централізації замовлень, ТОВ «Епіцентр К». Професійний досвід: керівник відділу управління товарними запасами мережі магазинів «Велика Кишеня», керівник служби товарної і складської логістики мережі «ЕКО маркет».

У Залі PrivateLabel буде:

  • Дискусія роздрібних мереж України з питань постачальників СТМ:
  • Чи є вимоги покриття логістичних витрат до продукції ВТМ обов'язковим при ціноутворенні і плануванні маржинальносты в дискаунтерах. Особливо в товарах при високій лог. вартості (Туалетний папір, соц. товари) і т.д.
  • Які системи мотивації існують для співробітників магазинів з метою просування СТМ і чи є вони взагалі?
  • Яким чином відбувається контроль постійної наявності товару СТМ на полиці і хто за це відповідає у Вашій мережі?
  • Процес планування проведення тендера від визначення категорії і позиції до потрапляння на полицю. Які терміни, механіка, хто і в якому складі приймає остаточне рішення про вибір постачальника?
  • Ідеальний постачальник СТМ для мережі -який він?
  • Експерти дискусії:
  • Артем Харлашкін, Керівник груп закупівель «Fresh» і «кондитерка» напряму Private Label мережі супермаркетів «Фуршет»,
  • Наталія Шкряда, Начальник відділу розвитку ВТМ мережі «ЕКО Маркет»,
  • Олена Бережна, Директор департаменту управління брендами, NOVUS,
  • Максим П'ятаков, Директор Дирекції з управляння громадського харчування, WOG,
  • Сергій Петров, Комерційний директор, мережа супермаркетів «РОСТ»,
  • Денис Мороз, модератор дискусії, експерт дистрибуційного ринку України. Професійний досвід: Член ради директорів «Тедіс Україна», Генеральний директор Компанії «СТВ Груп» та ін.

Також в рамках заходу учасників чекають:

  • Столи переговорів в форматі "Мережа - постачальник"

Це унікальна можливість прямих переговорів. У столах переговорів TradeMasterGroup за 11 років взяли участь понад 5000 постачальників України та зарубіжжя (Росія, Молдова, Білорусь, Казахстан, Польща, Грузія та ін.)

Мережі, які підтвердили свою участь: «ЕКО маркет», «Вересень Плюс», «Чудо Маркет», «Велика Кишеня», NOVUS, «Метро Кеш енд Кері Україна», WOG, «КЛО», VARUS, «Маркетопт», «Фуршет», «Апельмон», «Україночка», «Паралель», «РОСТ», max market, «Бадьорого», «Економ», «Червоний маркет», ін.

  • Вручення Національних премій Retail in-Ukraine 2020 і Made-in-Ukraine 2020

Національна Премія для рітейлерів «Retail in-Ukraine 2020: кращий партнер року» та Національна Премія для виробників FMCG-товарів "Made-in-Ukraine 2020: кращий партнер»

  • Галерея новинок і виставка рішень і послуг для ритейла

В рамках конференції проходить спеціальний проект провідних постачальників України та ближнього зарубіжжя! Кожен учасник - виробник може подати зразки кращих проектів для подання на полицях Галереї Новинок. Серед учасників свою продукцію представлять: «АМБ Карпати», «КФ Меркурій», «Волд», «Герчак», м'ясокомбінат "Ювілейний", «Тис Маркет», «Ізівендінг», «Бель Шостка Україна», «Карраро», «Соломія», «Житомирський картонний комбінат», «Галафрут», «Фаєр Трейд», «Терра», «Житомирські ласощі», «Бєглов »,«РДД »,« Уманьпиво », ТД« Гурмандіз »,« АПП Трейд », ФГ« Тетяна 2011 ».

Спеціальна Пропозиція для учасників Події: При реєстрації на конференцію FoodMaster & PrivateLabel-2020 року, Ви отримуєте додатково, можливість брати участь у конференції «CatManMaster-2020: Практики впровадження категорійного менеджменту», яка буде проходити паралельно у Другому залі. Третій зал Privat Label в рамках Конференції присвячено Власним торговим маркам.

Переходьте за посиланням і забронюйте Ваше місце прямо зараз!Онлайн-реєстрація

Для підписників діє знижка 10% за кодом: SY - 01.

________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі