Елтон Джон приїхав до майбутнього освітнього центру для молоді у Києві

Елтон Джон приїхав до майбутнього освітнього центру для молоді у Києві
28 травня на Арт-заводі Платформа в Києві відбувся спеціальний благодійний Кураж Базар, гостем якого на запрошення Фонду Олени Пінчук став Елтон Джон – легендарний співак та засновник фонду по боротьбі зі СНІДом. Під час благодійного заходу було зібрано 450 тисяч гривень, вони будуть спрямовані на підтримку освітнього центру для молоді у Києві, який створює Фонд Олени Пінчук.

Цього ж дня співак приїхав у приміщення майбутнього освітнього центру для молоді, який найближчим часом запустить Фонд Олени Пінчук та на підтримку якого будуть спрямовані кошти, зібрані на благодійному Кураж Базарі. Він оглянув майданчик, де буде працювати центр, та залишив на стіні свій автограф. Також він разом з Девідом Фернішем, головою правління СНІД-Фонду Елтона Джона, та з Оленою Пінчук написав на цій стіні фразу, яку співак вимовив під час його знаменитого концерту 2007 року у Києві: «Зупинмо СНІД разом!».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі