Ericsson і China Mobile підписали угоду про стратегічну співпрацю з розвитку 4.0 IoT

Ericsson і China Mobile підписали угоду про стратегічну співпрацю з розвитку 4.0 IoT
Президент і CEO компанії Ericsson Борье Екхольм (Börje Ekholm) і віце-президент China Mobile Лі Чженмао (Li Zhengmao) на MWC 2018 підписали угоду про стратегічну співпрацю з метою розвитку технологій інтернету речей (IoT) для їх використання в різних галузях і корпоративному сегменті.

У рамках угоди буде створений Центр співпраці в області інтернету речей (Industry IoT Cooperation Center) для планування IoT-підключень і розвитку екосистеми IoT-рішень у виробництві та переробній галузях, сфері охорони здоров’я та громадського транспорту. Спільний центр базуватиметься на експертизі China Mobile Co-Space і Ericsson Garage та буде сфокусований на розробці провідних IoT технологій та програм для різних галузей.

Основою партнерства є лідерство Ericsson в області галузевих IoT-рішень на базі платформи для підключення IoT-пристроїв Device Connection Platform IoT (DCP-IoT), що є частиною платформи IoT Accelerator. Ericsson буде допомагати China Mobile розвивати IoT-бізнес у глобальному масштабі і підтримувати програму One Belt One Road на території Китаю.

На стенді China Mobile оператор і Ericsson демонструють спільне рішення для розумного виробництва з використанням технологій 5G. Це демо нових можливостей, які забезпечує 5G-цифровизация в режимі реального часу.

З розвитком Industry 4.0 компанії будуть надавати державам, корпораціям та індивідуальним користувачам доступ до технологій зв'язку і інформаційній інфраструктурі, а також надавати цифрові послуги, які сприятимуть розвитку економіки і соціальної сфери.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі