Ericsson підписав угоду з Олімпійським комітетом Швеції

Ericsson підписав угоду з Олімпійським комітетом Швеції
Ericsson підписав угоду з Олімпійським комітетом Швеції – компанія стане партнером міст Стокгольм і Оре, що претендують на право проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2026 року.

На даний час Міжнародним Олімпійським комітетом розглядаються дві заявки - від Стокгольма-Оре і Мілана, поєднаного з містом Кортіна-д'Ампеццо. Рішення про те, де саме проводитимуться Зимові ігри 2026 року, буде прийнято 24 червня 2019 року. Окрім Ericsson, у заявці від Швеції в якості партнера також бере участь компанія Permobil, що спеціалізується на рішеннях у галузі медицини.

Міжнародні спортивні змагання все частіше стають платформою, де перехрещуються спорт і технічні інновації: спортсмени використовують нові технології для досягнення максимальних результатів, а глядачі із задоволенням дивляться інтерактивний контент на стадіонах, вдома і в дорозі. Участь Ericsson в заявці від Швеції забезпечить уболівальникам доступ до кращих інтерективних послуг і дозволить компанії продемонструвати можливості своїх передових рішень.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі