Ericsson та T-Mobile впровадять національну 5G мережу в США

Ericsson та T-Mobile впровадять національну 5G мережу в США
Мобільний оператор T-Mobile має чітку мету щодо розгортання національної мережі 5G у Сполучених Штатах Америки. Для реалізації цієї амбіції Ericsson (NASDAQ: ERIC) постачатиме T-Mobile радіо- та baseband обладнання 5G. Нові продукти, що підтримують 600 МГц та міліметрові частоти у діапазоні 28 ГГц та 39 ГГц, дозволять T-Mobile розпочати впровадження 5G мережі вже у 2018 році.

Цього року T-Mobile та Ericsson планують розгортати мережу 5G у Нью-Йорку, Лос- Анджелесі та Лас Вегасі, використовуючи обладнання стандарту 5G New Radio (NR) з оновленої 5G платформи Ericsson.
Невілл Рей (Neville Ray), технічний директор T-Mobile США, коментує: “Коли ми розгортали мережу LTE, ми вже тоді враховували майбутні потреби наших клієнтів. T-Mobile стане першою компанією, яка надасть абонентам революційну всенаціональну мережу 5G, на яку вони справді заслуговують”.

Фредрік Йедлінг (Fredrik Jejdling), віце-президент та керівник підрозділу мережевих продуктів та сервісів, Ericsson, доповнює: “Ми тісно співпрацювали з T-Mobile над тестуванням технології 5G у лабораторіях та під час пілотних проектів, і зараз розпочинаємо роботи з розгортання стандарту 5G у мережі T-Mobile. Наша 5G платформа дасть можливість таким піонерам галузі, як T-Mobile, вже найближчим часом запустити комерційні послуги 5G ”.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі