«Естафета добра» в EY: даруємо радість дітям, допомагаємо жінкам у скруті, піклуємося про літніх людей та доглядаємо за тваринам

«Естафета добра» в EY: даруємо радість дітям, допомагаємо жінкам у скруті, піклуємося про літніх людей та доглядаємо за тваринам
КИЇВ, 3 ВЕРЕСНЯ 2018 РОКУ. Компанія EY в Україні взяла участь у «Естафеті добра» та провела п’ять благодійних проектів протягом місяця. 67 співробітників EY присвятили волонтерським ініціативам 350 годин.

У рамках програми корпоративної відповідальності компанія EY в Україні долучилася до «Естафети добра», яку започаткували 1+1 media. Естафетну паличку ми отримали від мережі заправок «ОККО».

Мета естафети – насамперед залучити якомога більше людей до добрих справ. Компанія EY вже багато років реалізує чимало соціальних проектів, в яких беруть участь співробітники. Але естафета спонукала нас до нових ідей. Комітет з питань корпоративної відповідальності запропонував конкурс ідей добрих справ: співробітники мали самостійно обрати отримувачів допомоги, спланувати та провести волонтерські заходи. Було отримано 10 ідей, серед яких Комітет обрав п’ять.

Протягом серпня ми реалізували такі проекти:
► Поїздка до дитячого будинку в смт Ворзель у Київській області
Наша команда волонтерів привезла вихованцям закладу – малюкам-інвалідам – батут та розвиваючі іграшки, а на прохання лікарів придбала розкладне ліжко та господарчі дрібниці.
► Відвідини самотніх літніх людей у смт Кожанка у Київській області
Наступним етапом нашої естафети стала допомога малозабезпеченим стареньким у смт Кожанка Київської області. Ми склали список адрес, за якими живуть літні люди, які потребують допомоги. Наші співробітники привезли їм тонометри та навчили ними користуватися. Волонтери також допомогли по господарству деяким зі стареньких.
► Допомога притулку для собак
На честь Міжнародного дня захисту безпритульних тварин була проведена благодійна лотерея серед співробітників EY. Зібрані 5000 гривень ми додали до бюджету заходу та придбали корм для понад 100 собак, які мешкають у притулку для тварин «Артемон» у Борисполі. Наші волонтери провели суботу 18 серпня в притулку: полагодили та прибрали вольєри, погодували собак та разом із запрошеним спеціалістом підстригли пухнастих мешканців.
► Аукціон на підтримку благодійного фонду «Мама.SOS»
Ми організували благодійний аукціон, унікальні лоти для якого надали самі працівники компанії: від музичних інструментів та африканського народного одягу до картин і портретних фотосесій. Кошти у сумі 26 380 гривень передані благодійному фонду «Мама.SOS» для фінансування навчальних програм, які допоможуть незаможним матерям здобути нові професії, які в подальшому дадуть змогу утримувати себе та дітей
► Поїздка до Ушомирської школи-інтернату

Останньою ланкою у нашій «Естафеті добра» стала поїздка до інтернату в с. Ушомир Житомирської області. Команда волонтерів подарувала дітям спортивний інвентар і провела веселі естафети.

Наталія Теленкова, керівник Комітету з питань корпоративної відповідальності компанії EY в Україні, коментує результати проекту: «Я неймовірно пишаюся своїми колегами. Коли планували конкурс ідей, було побоювання, що їх не буде – адже наш стандартний календар добрих справ дуже насичений. Розраховували, що спрацює фактор «самостійності» – адже була нагода обрати, що саме і для кого саме робити, від комітету – лише кошти і моральна підтримка. Цей підхід спрацював! Лише за місяць – п’ять чудових заходів та понад 280 вдячних отримувачів нашої допомоги. Маємо свіжі формати благодійності та нові знайомства. Також дуже важливо: ми дізналися імена нових лідерів серед нас».

Згідно з правилами акції ми маємо назвати компанію, якій передаємо естафетну паличку – і з задоволенням повідомляємо, що «Естафета добра» передається компанії «Астарта».
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі