EVA стала лідером рейтингу «Репутаційні активісти»

EVA стала лідером рейтингу «Репутаційні активісти»
У квітні відбулася церемонія нагородження III всеукраїнського рейтингу «Репутаційні активісти». Лінія магазинів EVA була визнана компанією з найкращим управлінням репутацією у номінації «Рітейл-дрогері».

Всього в рейтингу беруть участь 376 компаній з різних галузей бізнесу. Досягнення компаній оцінювали понад 80 експертів методом закритого голосування за загальними рейтингами: «Репутаційна стабільність», «Медійна активність», «Інноваційний підхід», «Іміджевий капітал КСВ», «Антикриза року» і за галузевими сегментами, серед яких – «Рітейл-дрогері».

«Учасники рейтингу – це не просто компанії з абстрактно високою репутацією. Це компанії, які прийшли на свій ринок всерйоз і надовго, мають прогресуючих ТОП-менеджерів і PR-фахівців », - стверджують організатори «Репутаційних активістів».

Анна Гришина, маркетинг директор Лінії магазинів EVA прокоментувала:
«Все, що ми робимо, - створюємо проекти, розвиваємо асортимент і акційні пропозиції, впроваджуємо нові рішення – призначено для наших покупців – жінок. Ми прагнемо зробити догляд за собою, турботу про сім'ю та домашній затишок легкими і приємними. Ми працюємо з хорошими фахівцями, надійними постачальниками і партнерами, створюємо продукти ВТМ, активно інформуємо про це. У сукупності все це дозволяє формувати нашу репутацію на високому рівні».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі