ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕБЮТ ЛІНІЙКИ ТЕХНІКИ ДЛЯ КУХНІ SIGNATURE KITCHEN SUITE

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕБЮТ ЛІНІЙКИ ТЕХНІКИ ДЛЯ КУХНІ SIGNATURE KITCHEN SUITE
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕБЮТ ЛІНІЙКИ ТЕХНІКИ ДЛЯ КУХНІ SIGNATURE KITCHEN SUITE: ЕЛЕГАНТНІСТЬ ДЛЯ ВАШОГО ДОМУ

Преміальна лінійка вбудованої техніки для кухні: висока майстерність, передові технології, зручність від LG

БЕРЛІН, 28 серпня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) представить на виставці IFA 2018 у Берліні лінійку техніки для кухні преміального рівня SIGNATURE KITCHEN SUITE, що створена спеціально для європейського ринку. Новий модельний ряд розроблений для найвимогливіших користувачів і справжніх поціновувачів європейського стилю та способу життя.

Інтелектуальні рішення вбудованої техніки SIGNATURE KITCHEN SUITE будуть продемонстровані у власній виставкової зоні під відкритим небом комплексу Berlin Messe, за межами головної експозиції LG в Залі 18. Ця інформативна та інтерактивна виставкова зона нагадує плавучий сад у міському оазисі, де демонструється вся лінійка продуктів LG в межах найбільшої в Європі торгової виставки побутової техніки та електроніки IFA 2018.

SIGNATURE KITCHEN SUITE пропонує нові можливості для європейського ринку кухонь категорії «люкс». При створенні цієї лінійки були використані технічні ноу-хау компанії LG, її величезний професійний досвід і лідерство в галузі дизайну. Для багатьох європейських кухонь характерна компактність. Це створює попит на вбудовану техніку, що дозволяє використовувати простір максимально творчо та ефективно. Для бізнес-стратегії компанії LG важливо залишатися конкурентоспроможними в сегменті високоякісної вбудованої техніки для кухні через сильні позицій Європи на ринку побутової техніки преміум-класу. Лінійка SIGNATURE KITCHEN SUITE дебютує на європейському ринку наприкінці цього року – спочатку в Італії, а потім й на інших ключових ринках цього регіону.

SIGNATURE KITCHEN SUITE – це уособлення духу найвищої майстерності, інноваційного дизайну, преміального сервісного обслуговування, а також гарантія високої продуктивності та розширеної місткості. Саме тому в межах європейського запуску LG співпрацює з висококласними італійськими експертами з дизайну кухні для ідеального поєднання форми та функцій. Робота з італійськими компаніями Valcucine та Arclinea з виробництва високотехнологічних кухонь дозволяє SIGNATURE KITCHEN SUITE ідеально актуалізувати концепції мінімалізму, лаконічності та автоматизації. Нова лінійка розроблена з метою ідеальної інтеграції в наявні простори, щоб сформувати прекрасне кулінарне середовище, яке відповідає вподобанням різних споживачів. SIGNATURE KITCHEN SUITE буде доступна в декількох варіантах – від стильного оздоблення панелей та стриманої елегантності до гладкої нержавіючої сталі та більш модернового стилю.

З SIGNATURE KITCHEN SUITE на користувачів чекає незабутній кулінарний досвід. Повний набір техніки включає духову шафу, індукційну плиту, холодильник, посудомийну машину, винну шафу та кавоварку еспресо. Господинь порадує величезна кількість можливостей та передових функцій духової шафи. За допомогою функцій пари та конвекції в ній можна приготувати корисні та смачні страви. Функція ProHeat™ призначена для рівномірного розподілу тепла по всій духовці, а Speed Clean™ – для швидкого та легкого очищення печі від бризок і запечених залишків продуктів. LG вперше представить лінійку винних шаф в межах європейської презентації SIGNATURE KITCHEN SUITE, нову серію вбудованих духових шаф із оздобленням декоративними панелями, а також потужну посудомийну машину з функцією пари.

Окрім того, техніка SIGNATURE KITCHEN SUITE підтримує можливості інтелектуального підключення через Wi-Fi, що робить ці пристрої повністю сумісними з платформами ШІ, такими як Google Assistant та Amazon Alexa. Інтелектуальне підключення дозволяє власникам здійснювати безліч операцій дистанційно: наприклад, пошук рецептів з використанням таких додатків, як Innit, SideChef і Drop; завантаження рецептів безпосередньо до меню духової шафи та її попереднє прогрівання, налаштування потрібного режиму приготування, а також контроль усіх операцій на кухні.

«Ми дуже раді представити цього року побутову техніку преміального рівня SIGNATURE KITCHEN SUITE на вкрай вимогливому європейському ринку, – заявив Дахюн Сонг (Song Dae-hyun), президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. – Ми абсолютно впевнені в тому, що поєднання наших інтелектуальних технологій та високотехнологічних пристроїв відкриє європейським брендам, що працюють у цій категорії, гарні можливості для розвитку бізнесу».

Запрошуємо гостей виставки IFA 2018 відвідати стенд LG в Залі 18, щоб побачити лінійку преміальної вбудованої техніки SIGNATURE KITCHEN SUITE.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі