Європейський попит на українську техніку. Corum Group отримав нове замовлення з Польщі

Європейський попит на українську техніку. Corum Group отримав нове замовлення з Польщі
Польща закуповує українські комплектуючі. Машинобудівна компанія Corum Group (ДТЕК) виграла тендер від Polska Grupa Górnicza S.A. (PGG), найбільшої у Європі гірничодобувної компанії. Литі компоненти для механізованого кріплення виготовлять заводи «Корум Світло шахтаря» (Харків) і «Корум Дружківський машинобудівний завод». Це вже третє замовлення від PGG за рік.

«Більше 750 млн грн – сума замовлень від PGG за останній рік. І це – не тільки інвестиції в економіку країни. Це завантаження наших підприємств, а значить - стабільна робота для 4 тис. працівників. Це зарплати, соціальні гарантії, податки до бюджету», – коментує в.о. генерального директора Corum Group Михайло Потапов.

Відвантаження литих компонентів для кріплень по новому замовленню – на початку наступного року. Торік Corum Group поставив для PGG механізований комплекс зі 140 секцій кріплення ZRP 15/35, який успішно працює на шахті Sośnica. До кінця цього року «Корум Дружківський машинобудівний завод» зробить ще один лавокомплект зі 135 секцій кріплення для іншої шахти PGG - Piast-Ziemowit.

Corum Group виконує замовлення відповідно до європейських стандартів виробництва, про що свідчать міжнародні сертифікати: ISO 9001 про відповідність менеджменту якості та ISO 3834-2:2008 про відповідність якості зварювального виробництва вимогам ЄС.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі