EY в Україні представила перший курс лекцій «Бухгалтерський облік для початківців» на онлайн-платформі Prometheus

EY в Україні представила перший курс лекцій «Бухгалтерський облік для початківців» на онлайн-платформі Prometheus
КИЇВ, 20 ЛЮТОГО 2017 РОКУ. Компанія EY опублікувала перший курс лекцій «Бухгалтерський облік для початківців» на українській платформі масових онлайн-курсів Prometheus. Матеріал курсу орієнтований на широке коло слухачів: він буде цікавим та зрозумілим як студенту фінансової спеціальності, так і підприємцю-початківцю. Програма складається з 12 лекцій із практичними прикладами, під час яких слухачі пройдуть шлях від створення компанії до випуску її першої фінансової звітності.

Завдяки курсу слухачі зможуть: 1) сформувати бачення фінансової складової підприємства, 2) розширити знання з бухгалтерського обліку, 3) навчитися основам складання фінансової звітності. Після успішного виконання завдань можна отримати сертифікат про закінчення курсу.

Викладачами стали провідні фахівці відділу аудиту компанії EY в Україні, які мають вищу економічну освіту та професійні бухгалтерські сертифікати, досвід викладання і підготовки тренінгів, а також бажання поділитись своїми знаннями.

Єлизавета Максимець, старший фахівець із рекрутменту та розвитку бренду роботодавця, EY в Україні, коментує: «Одне з головних завдань EY, як соціально відповідальної компанії та одного з найкращих роботодавців, – ділитись своєю експертизою та досвідом зі студентами та молодими підприємцями, оскільки вони є рушієм позитивних змін в економіці. Ми інвестуємо час, досвід і кошти у розвиток доступної освіти, оскільки віримо, що освічена молодь є запорукою успішного розвитку всього суспільства».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі