Фестиваль Ulichanya Eda розпочинає новий сезон разом з Visa

Фестиваль Ulichanya Eda розпочинає новий сезон разом з Visa
Компанія Visa продовжила партнерство з фестивалем Ulichanya Eda на весь сезон 2018 року. Відвідувачі зможуть здійснювати оплату безготівково та безконтактно у більшості точок продажу на фестивалі. Перша подія сезону Kyiv Coffee Festival 4.0 відбудеться 14-15 квітня на Арт-заводі «Платформа».

Дмитро Крепак, в.о голови регіону СНД і Південно-Східної Європи, Visa: «Успішне партнерство компанії Visa та фестивалю Ulichnaya Eda у минулому сезоні принесло чимало переваг гостям та учасникам фестивалю. Разом з нашими партнерами ми не тільки долучаємо українців до культури якісної вуличної їжі, а й разом розбудовуємо інфраструктуру для безготівкових платежів та заохочуємо українців платити безконтактно. В цьому сезоні відвідувачі фестивалів Ulichanya Eda зможуть придбати вхідні квитки зі знижкою 50%, сплативши безконтактною карткою Visa, увійти на територію фестивалю без черги, а також безготівково розраховуватись за смачні страви на території фестивалю».

Скористатися перевагами безконтактної оплати на території Фестивалю зможуть усі гості без винятку, оскільки на Інноваційному стенді Visa можна буде придбати та протестувати інноваційні продукти Visa та Ощадбанку, а також оформити безконтактну картку.

14-15 квітня відбудеться перший фестиваль сезону – Kyiv Coffee Festival 4.0. Компанія Visa запрошує усіх гостей Ulichanya Eda відвідати кавовий майстер-клас чемпіона світу з заварювання кави в джезві Слави Бабича та робота Данко на стенді Visa. Майстер-клас проводитиметься 14 та 15 квітня о 15:00 на стенді Visa.
Kyiv Coffee Festival 4.0. збере професіоналів та любителів кави, і не тільки. Тут можна буде спробувати різні види кави, придбати зерна, мелену каву та аксесуари для приготування цього ароматного напою. Також проходитимуть тематичні лекції, концерти та виступи стендап-коміків, і навіть національний кавовий чемпіонат у трьох дисциплінах: Championship Of Barista (класика), Coffee Roasting Championship (обсмаження), Brewers Cup (альтернативні методи приготування кави).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі