Fitch підвищив рейтинг життєздатності (VR) ПриватБанку з "b-" до "b"

Fitch підвищив рейтинг життєздатності (VR) ПриватБанку з
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings повідомило про підвищення рейтингу життєздатності (viability rating) ПриватБанку з рівня “b-" до "b". Як говориться в повідомленні Fitch, підвищення VR ПриватБанку відображає його сильні ринкові позиції і значне покращення фінансових позицій банку, перш за все, високий рівень прибутковості, і стабільну якість активів на тлі зростання кредитування економіки.

Також Fitch підтвердив довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) ПриватБанку в іноземній і національній валюті на рівні “B” з позитивним прогнозом. Рейтинг підтримки (SRF) ПриватБанку підтверджений на рівні “B”, а з переглядом у бік підвищення. Короткострокові РДЕ в іноземній валюті ПриватБанку підтверджені на рівні “B”, а національні довгострокові рейтинги - на рівні "AA (ukr)”, що відображає високу кредитоспроможність банку щодо інших банків в межах України.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі