Fly Technology анонсує поставки складаного трьохосьового стабілізатора для смартфонів DJI Osmo Mobile 3

Fly Technology анонсує поставки складаного трьохосьового стабілізатора для смартфонів DJI Osmo Mobile 3
Компанія Fly Technology (flytechnology.ua), професійний дистриб'ютор високотехнологічних гаджетів в Україні, анонсує поставки у вересні на ринок України нового продукту серії DJI Osmo - компактного складаного стабілізатора для мобільних телефонів Osmo Mobile 3.

Новинка DJI поєднала найкращі рішення, реалізувавши їх у переосмисленому дизайні, створивши Osmo Mobile 3. Це найбільш дружня до travel-блогерів модель серед поточної лінійки Osmo Mobile і ідеальний легкий компаньйон у всіх життєвих пригодах. Завдяки складаному дизайну стабілізатор займатиме мінімум місця у вашій сумці, а нова система блокування дозволить не хвилюватися за його цілісність. Механізм швидкого розкладання та фіксації смартфона, разом з 15 годинами автономності дозволяють цьому стабілізатору бути готовим до зйомки у будь-який момент.

У процесі створення цієї моделі було зроблено редизайн руків’я, з метою поліпшити його функціональність та зробити керування Osmo Mobile 3 максимально зручним і простим. Завдяки цьому стало можливо змінювати основні параметри роботи та активувати практичні функції лише однією рукою. Стало можливо швидко змінювати орієнтацію пристрою без його перевстановлення, чи активовувати відстеження об’єкту зйомки з зручним зумуванням безпосередньо з руків’я. Також було оптимізоване розміщення зарядних та аудіо-роз’ємів для спрощення встановлення та використання додаткових аксесуарів.

Окрім вбудованих апаратних рішень, користувачі Osmo Mobile 3 можуть збільшити свої творчі можливості, використовуючи додаток DJI Mimo. З його допомогою можна задіяти додаткові режими роботи стабілізатора та додати до своїх відео цікаві ефекти.

Osmo Mobile 3 буде доступний у двох комплектаціях: стабілізатор, ремінець на долоню, м’який чохол та антиковзкі накладки за 119 доларів або розширена версія з доданою триногою та кейсом за 139 доларів. На нашому ринку модель з’явиться у продажу у вересні.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі