ФОНД ГАРАНТУВАННЯ РОЗПОЧИНАЄ ВИПЛАТИ КОШТІВ ВКЛАДНИКАМ ПАТ «ВЕКТОР БАНК»

ФОНД ГАРАНТУВАННЯ РОЗПОЧИНАЄ ВИПЛАТИ КОШТІВ ВКЛАДНИКАМ ПАТ «ВЕКТОР БАНК»
З 31 березня 2017 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) здійснює виплати коштів вкладникам ПАТ «ВЕКТОР БАНК».

Для отримання відшкодування вкладники ПАТ «ВЕКТОР БАНК» можуть звертатись з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) до відділень будь-якого з банків-агентів Фонду:

- ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»

- ПАТ «АЛЬФА-БАНК»

- ПАТ «КРЕДО-БАНК»

- ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК»

- ПАТ «ПУМБ»

- ПАТ «ТАСКОМБАНК»

- ПАТ АБ «ПІВДЕННИЙ»

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі