Фонд гарантування відзначає співпрацю з Спілкою вкладників «Дельта Банку» у судових справах щодо повернення активів банку

Фонд гарантування відзначає співпрацю з Спілкою вкладників «Дельта Банку» у судових справах щодо повернення активів банку
Фонд гарантування фізичних осіб відзначає співпрацю з ГО «Спілка вкладників АТ «Дельта Банк» у судових справах щодо повернення активів банку. Про це йшла мова на зустрічі керівництва Фонду гарантування вкладів з представниками та членами правління Спілки з нагоди річниці співпраці.

На зібранні сторони підвели підсумки та обговорили результати спільних дій та зусиль щодо повернення та збереження активів АТ «Дельта Банк» у 2016 році з метою задоволення вимог кредиторів четвертої черги.

Директор-розпорядник Фонду гарантування Костянтин Ворушилін підкреслив, що така робота з ГО «Спілка вкладників АТ «Дельта Банк» дає позитивні результати і може бути прикладом ефективної взаємодії.

Голова ГО «Спілка вкладників АТ «Дельта Банк» Роман Бадаліс відзначив, що протягом вказаного часу члени ГО на щоденній основі брали активну участь в більш ніж 60-ти найскладніших судових процесах щодо активів АТ «Дельта Банк». Завдяки спільним зусиллям ліквідатора АТ «Дельта Банк» та членів ГО за рік отримані позитивні результати в судах різних інстанцій у судових справах, загальна сума яких сягає десятка мільярда гривень.

Уповноважена особа Фонду гарантування на ліквідацію АТ «Дельта Банк» Владислав Кадиров звернув увагу, що станом на кінець 2016 року залишкова сума вимог кредиторів третьої черги скоротилась до 12 млрд. грн. Нагадаємо, що за кошти Фонду гарантування вкладникам «Банку Дельта» виплачено 15,54 млрд грн. або 96,7% від загальної суми гарантованого відшкодування.

Сторони також обговорили та погодили перелік спільних дій на 2017 рік. Зокрема, ГО має намір здійснювати громадський контроль за реалізацією активів банку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі