Форум «Цифрова економіка: від індустріального до інформаційного суспільства»

Форум «Цифрова економіка: від індустріального до інформаційного суспільства»
Центр підтримки бізнесу м. Запоріжжя запрошує взяти участь у форумі «Цифрова економіка: від індустріального до інформаційного суспільства», який відбудеться 23-24 травня 2018 року у виставковому центрі «Козак-Палац». Форум проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

Основною метою заходу є створення майданчику для презентації інноваційних рішень в промисловій сфері, популяризація IT-рішень для бізнесу, Індустрії 4.0, розгляд найбільш перспективних проектів у сфері інформаційних та телекомунікаційних технологій. Адже перехід до цифрової економіки є світовою тенденцією, а застосування ІТ-рішень підвищує ефективність та якість виробництва.

Що заважає розвитку інноваційної економіки регіону та може зашкодити її росту в майбутньому? Як інтегрувати нові інформаційні технології в економіку та впровадити їх у місцевому бізнесі? Які інформаційні інструменти Індустрії 4.0 є найсучаснішими? - Відповіді на ці та багато інших запитань будуть розглянуті під час роботи Форуму. У дискусіях візьмуть участь експерти, представники ЄБРР, міжнародних проектів з технічної допомоги, компанії-розробники та промислові підприємства малого та середнього бізнесу.

У числі експертів панельних дискусій:

голова Комітету з електронних комунікацій при ТПП України Володимир Коляденко;
експерт проекту GIZ «Fit for Partnership with Germany»Євгеній Клісенко;
директор Асоціації підприємств промислової автоматизації Олександр Юрчак;
голова Комітету з питань промислової модернізації ТППУ, директор ДП «Укрпромзовнішекспертиза» Володимир Власюк;
виконавчий директор ГО «ХайТек Офіс» Андрій Бірюков;
керівник проектів IT-Enterprise Роман Яворський.

Під час виїзної сесії учасники форуму відвідають компанії Запорізького регіону та ознайомляться з практичним досвідом впровадження інноваційних технологій та автоматизованих систем у виробництві. На базі Запорізького національного технічного університету відбудеться обговорення можливостей створення кластеру 4.0 за участю науковців та МСБ регіону.

Участь у заході є безкоштовною. Реєстрація до 21 травня за посиланням: https://eu.jotform.com/build/81081675925362


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі