Гарячий серпень LOZOVA MACHINERY в Канаді

Гарячий серпень LOZOVA MACHINERY в Канаді
ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ зміцнюються і активно розвиваються на ринку Канади, підкоряючи нові території.

Все більше канадських аграріїв відкривають для себе техніку українського бренду і переконуються в її надійності та ефективності. У серпні з агрегатами LOZOVA MACHINERY знайомилися фермери східних провінцій. ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ взяли участь в регіональних виставках-ярмарках - Williamstown Fair (9-11 серпня, Уільямстаун, Онтаріо) і Vankleek Hill Fair (15-18 серпня, Ванклік Хілл, Онтаріо).

За більш ніж 200 річну історію існування канадських агрозаходів, Україна тут була представлена вперше. LOZOVA MACHINERY продемонстрували короткі дискові борони ДУКАТ з шириною захвату 3 і 6 метрів. Знаряддя добре адаптовані до місцевих ґрунтово-кліматичних умов і відмінно справляються з важкопрохідним ґрунтом канадських полів. Це підтверджує досвід застосування і позитивні відгуки місцевих фермерів, які ділилися своїми враженнями і були приємно здивовані високою якістю обробки, ергономічністю і зносостійкість техніки ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН.

LOZOVA MACHINERY продовжують інтегруватися в канадський ринок і зовсім скоро представлять техніку на одній з найбільших сільськогосподарських виставок – Canada's Outdoor Farm Show (10-12 вересня).

Будемо раді бачити Вас на нашій експозиції!
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі