ГЕЙМЕРСЬКІ МОНІТОРИ LG З ЧАСТОТОЮ РОЗГОРТКИ 240 ГЦ: В УКРАЇНІ!

ГЕЙМЕРСЬКІ МОНІТОРИ LG З ЧАСТОТОЮ РОЗГОРТКИ 240 ГЦ: В УКРАЇНІ!
Нові ігрові монітори розширюють можливості геймплея і забезпечують високу якість мінімальної швидкості виведення кадрів на екран

КИЇВ, 02 квітня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) анонсує вихід на український ринок перших новинок з лінійки геймерських моніторів – 27GK750F-B і 32GK850G-B. Нові моделі оснащені передовими функціями, що допомагають оптимізувати ігровий процес і мінімізувати затримку виведення зображення на екран. Нові монітори LG уже з’явилися у продажу та доступні в українських магазинах електроніки.

27-дюймовий монітор LG 27GK750F-B має якісну TN-матрицю з кутами огляду 170/160 та часом відгуку 2 мс. Частота кадрової розгортки становить 240 Гц, що є ключовою перевагою для поціновувачів динамічних комп’ютерних ігор, таких як Counter-Strike, Call of Duty і Battlefield. Монітор підтримує технологію AMD FreeSync, яка забезпечує плавний ігровий процес без розривів зображення, а також динамічну синхронізацію дій (Dynamic Action Sync). Це дозволяє розширити можливості ігрових сюжетів і прискорити процес атаки ворогів у грі без затримки картинки.

Функції «Стабілізація чорного» (Black Stabilizer) і «Оптичний приціл» дають можливість виявити противника навіть у найтемніших ділянках гри і зробити максимально точний постріл. Наявність функції Motion Blur Reduction дозволяє скоротити час відгуку матриці до 1 мс, а попередньо встановлені Ігрові режими (Game mode) – швидко адаптувати налаштування монітора під шутери, стратегії, темні чи світлі ігрові карти, а також під власні ігрові вподобання. Рекомендована вартість монітора LG 27GK750F-B в Україні – 15 999 грн.

Монітор LG 32GK850G-B створено для геймерів, які цінують якісну графіку в комп’ютерних іграх, таких як стратегії (RTS) чи рольові ігри (RPG, MMORPG), а також перегони. Роздільна здатність безрамкового екрана QHD 2560 X 1440, кругова підсвітка (Sphere Lighting) та інноваційні функції для відтворення віртуальної реальності дозволяють повністю зануритися у гру. Плавність рухів персонажів при максимально високих візуальних налаштуваннях і частоті оновлення 165 Гц також забезпечується технологією G-Sync™, завдяки якій гравці не пропустять ні секунди дії. В Україні рекомендована ціна від виробника на модель LG 32GK850G-B становить 23 999 грн.

Обидва монітори оснащені усіма необхідними інтерфейсами для підключення: HDMI, Display port, USB 3.0 і, звичайно ж, виходом для навушників. Ергономічний дизайн розроблено з урахуванням потреб професійних геймерів. Функціональна підставка, яку можна встановити в один клік, дозволить налаштувати монітор так, щоб максимально продовжити ігровий процес і уникнути втоми.

Безсумнівно, наявність такого значного ігрового функціоналу в моделях 27GK750F-B і 32GK850G-B робить монітори LG додатковою зброєю в руках досвідченого геймера. Проте компанія не збирається зупинятися і планує розширювати геймерську лінійку моніторів. Уже влітку цього року у продаж надійдуть бюджетні версії ігрових моніторів від LG, що дозволить значно розширити присутність бренда в геймерському сегменті.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі