Гендиректор «Параллелі» - у списку проекту «Леді бізнесу»

Гендиректор «Параллелі» - у списку проекту «Леді бізнесу»
Олена Хілієнко, генеральний директор компаніі «Параллель», стала учасницею спецпроекту «Леді бізнесу», ініціатором якого є ділове видання «Бізнес». У рейтинг ділових леді України увійшли 50 успішних та ефективних жінок-керівників, які очолюють компанії та підприємства різних сфер діяльності.

Відкрите голосування проходило на сайті журналу «Бізнес». Як зазначають у виданні, ключовим критерієм рейтингу стала ефективність проекту, на чолі якого стоїть "вона". «У процесі голосування кожен мав можливість додати нову учасницю, за кандидатуру якої читачі могли віддавати свої голоси. Так викристалізувалися 50 ЛЕДІ БІЗНЕСУ, які формують жіноче обличчя ділової еліти України», - пише видання.

Рейтинг розділений на кілька номінацій, особистість кожної учасниці проекту доповнено коротким коментарем з її досягненнями в бізнесі. Ім'я Олени Хілієнко фігурує в номінації «Рітейл», в якій значаться ще дев'ять жінок-керівників. Нагадаємо, що в компанії "Параллель" Олена Хілієнко працює з 2001 року. Пройшовши шлях від маркетолога до директора з маркетингу, через десять років очолила компанію. За перші три роки її керівництва кількість АЗС під брендом "Параллель" збільшилася з 58 до 117, а дохід зріс на 33%.

«Безумовно, потрапити в такий рейтинг престижно та приємно. Але за всім цим стоїть щоденна праця, щохвилинна робота над собою і, звичайно ж, підтримка моїх колег і моєї родини», - прокоментувала подію Олена Хілієнко, генеральний директор компанії «Параллель».

Відзначимо, що Олена Хілієнко не в перший раз стає учасницею різних ділових рейтингів. Так, у 2016 році вона увійшла в ТОП-100 найкращих топ-менеджерів України за версією Delo.ua, у 2015 році - в десятку найуспішніших бізнес-леді України за версією всеукраїнського ділового журналу «Компаньйон». А в 2014 році Олена Володимирівна зайняла перше місце в рейтингу «Топ-100 бізнес-леді України" за результатами голосування на порталі Delo.ua.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі