Гофролотки та Гофроящики: готові рішення Ізмаїльського комбінату.

Гофролотки та Гофроящики: готові рішення Ізмаїльського комбінату.
Провідний виробник гофротари в Україні, Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат, завчасно підготувався до щедрого на свята весняного сезону, а також урожаю перших свіжих ягід і овочів.

Екологічна транспортна тара різних розмірів (гофроящики і гофролотки) знайде своє застосування у період Великодніх свят. Різноманітна випічка, пряники, Паски збережуться в цілості при транспортуванні на далекі відстані, адже гофроящики Ізмаїльського комбінату відмінно витримують штабелювання.

Міні - пекарні, хлібзаводи і кондитерські цехи можуть підібрати необхідні розміри гофролотків і гофроящиків, щоб мати можливість завчасно доставити Великодні кондитерські вироби не тільки в магазини, а дрібними і середніми партіями корпоративним замовникам. Торгівля переходить у режим он-лайн і гофротара є найкращим рішенням для транспортування.

Для свіжих ранніх овочів і ягід, Ізмаїльський комбінат пропонує широкий асортимент гофролотків різних розмірів і конфігурацій. Овочеві та ягідні гофролотки виготовляються зі звичайного гофрокартону, а також з вологостійкого. У вологостійкому лотку плодоовочева продукція довше зберігає свіжість і товарний вигляд. Вологостійкі гофролотки відмінно витримують низькі температури на складах і в холодильних камерах та зберігають свою форму під час штабелювання.

На складі Ізмаїльського комбінату є товарний асортимент готової гофропродукції.
Звертайтеся завчасно, адже свята наближаються з кожним днем! Менеджери Ізмаїльського целюлозно-паперового комбінату підберуть необхідні Вам за призначенням та розмірами гофроящики та гофролотки.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі