Гофротара для салатів, свіжих овочів та фруктів!

Гофротара для салатів, свіжих овочів та фруктів!
Виробники салатів і плодоовочевої продукції, особливо ранньої з теплиць, все частіше замислюються про економічну та екологічну транспортну тару.

Ця тема актуальна не тільки для України, але і для всього світу, тому що застосування різних видів тари кардинально впливають на витрати як виробників, так і рітейлерів.

Економіка грунтується на аналітичних даних! За даними, опублікованими в журналі Гофроіндустрія, за допомогою інструменту моделювання Full Disclosuresm проаналізовані загальні річні витрати великого виробника зі штату Вашингтон (США) по використанню гофролотків і зворотних пластикових контейнерів (RPC - reusable plastic containers) для транспортування 12,7 млн.кг яблук на 2000 миль (~ 3200 км). За показниками витрат собівартості, гофротара показує щорічні переваги в $ 267 тис. у порівнянні з RPC, так як, пластикова тара підлягає зворотної доставці, включаючи в себе обробку, мийку і зберігання, що обходиться в $ 472 тис.

Гофротара має меншу вагу, повністю утилізується і повторно застосовується в якості сировини (макулатури) при виробництві гофропродукції.

Приватне акціонерне товариство «Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат» (ПРАТ «ІЦКК») використовує в якості сировини макулатуру і виробляє різного роду гофропродукцію: гофролист (3 шаровий, 5 шаровий) і гофротару (4 клапанний ящик, лотки для овочів і фруктів, піддони, кондитерські лотки).

Багато виробників салатів і тепличних свіжих овочів, також ягід звертають свою увагу на гофротару з вологостійкого гофрокартону, яка дозволяє забезпечити транспортування на віддалені відстані охолоджених і заморожених продуктів, при цьому зберігаючи їх у цілості та товарному вигляді!

ПРАТ «ІЦКК» - це комбінат повного замкнутого циклу, який виробляє папір, картон, гофрокартон і гофротару, що дозволяє проводити контроль якості кожного етапу виробництва і випускати високоякісну продукцію, гнучко адаптувати виробництво під індивідуальні потреби замовника, а також вигідно відрізнятися ціновою політикою!

Відділ продажу ПРАТ «ІЦКК» працює в режимі 24/7
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі