Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський став лауреатом 23-ї загальнонаціональної програми «Людина року – 2018»

Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський став лауреатом 23-ї загальнонаціональної програми «Людина року – 2018»
15 січня 2019 року генеральна дирекція загальнонаціональної програми «Людина року» оголосила підсумки експертного опитування за 2018 рік та назвала імена кращих українських професіоналів, які за свої досягнення у 2018 році визначені лауреатами 23-ї загальнонаціональної програми «Людина року – 2018».

За результатами експертного опитування програми «Людина року - 2018» Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський став лауреатом в номінації «Фінансист року».

Громадськості були представлені імена кращих українських професіоналів в 18-ти професійних номінаціях Програми.
Леонід Гребінський очолює КРИСТАЛБАНК з 2016 року, має 25-річний стаж роботи в банківському секторі, 21 з яких - на посаді Голови Правління в комерційних банках України.

Нагадаємо, що КРИСТАЛБАНК визнаний «Банком року-2017» та «Банком року-2018» у номінації «Банк року № 1 за умовами іпотечного кредитування» за версією міжнародного клубу «БАНКИРЪ».
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі