Голова ради директорiв ГК АЛЛО Дмитро Деревицький особисто протестував ексклюзивну модель смартфону Samsung

Голова ради директорiв ГК АЛЛО Дмитро Деревицький особисто протестував ексклюзивну модель смартфону Samsung
Голова ради директорів АЛЛО Дмитро Деревицький став першим учасником нової рубрики «Зірковий гість» YouTube каналу АЛЛО. У цьому відео власник великого бізнесу поділився особистим досвідом використання флагманського смартфону Samsung Galaxy Z Fold 2.

Бонусом до відео став конкурс із розіграшем Samsung Galaxy Z Fold 2, ціна якого становить близько 60 тис. грн.

«Як людина, яка відстежує глобальні тренди в сфері технологій, я з цікавістю тестую флагманські гаджети. І я радий бути першим, хто розповість зацікавленій аудиторії про інновації та реальний досвіді використання нішевого преміального продукту. Це величезний крок вперед, коли смартфон стає професійним хабом для будь-яких цифрових завдань. Мій досвід використання буде корисний людям, які готові бути трендсетерами у використанні нових технологій», — говорить голова ради директорів ТОВ «АЛЛО» Дмитро Деревицький.

Огляд містить докладний опис функціонала нового пристрою преміум-класу, його переваги і недоліки, а також особисті рекомендації Дмитра Деревицького, перевірені на власному досвіді.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі