Google провели масштабний ребрендинг офісного пакету G Suite

Google провели масштабний ребрендинг офісного пакету G Suite
Wise IT як Google Cloud Premier Partner з радістю повідомляють, що Google перейменували пакет бізнес-інструментів G Suite - тепер він називається Google Workspace.

Google Workspace - це інтегрований простір, який ефективно і гнучко об'єднує всі інструменти для спілкування та спільної роботи, такі як чат, електронна пошта, голосові і відеодзвінки, а також управління контентом і спільною роботою, в єдину уніфіковану середу, яка гарантує співробітникам доступ до всього , що їм потрібно, в одному місці.

З нововведень: всі користувачі Google Workspace зможуть створювати і спільно працювати над документом прямо в вікні листування Gmail, згадувати колег в тексті по тегу @, спілкуватися через Google Meet в режимі «картинка в картинці» поверх інших сервісів Workspace. Ці та інші нові функції будуть доступні в найближчі тижні і місяці.

Компанія також вирішила ввести нові логотипи для включених в пакет додатків Gmail, Calendar, Drive, Docs і Meet, які зараз використовують понад 6 млн осіб у всьому світі.

У найближчі кілька місяців Google Workspace буде доступний для освітніх і некомерційних організацій. На даний момент вони можуть як і раніше отримувати доступ до потрібних інструментів через G Suite for Education і G Suite for Nonprofits.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі