Графічна карта Radeon забезпечує високу частоту кадрів і чудове зображення в Star Control: Origins

Графічна карта Radeon забезпечує високу частоту кадрів і чудове зображення в Star Control: Origins
Нарешті вийшла Star Control: Origins - відеогра, в якій геймери візьмуть командування першим і єдиним міжзоряним космічним кораблем, щоб здійснити місію з порятунку Землі від древньої інопланетної загрози будь-якими засобами і за всяку ціну. Ви досліджуватимете всесвіт, вивчите нові світи, вступите в контакт з новими цивілізаціями та битиметися з ворожими прибульцями.

Як ви вже знаєте, однієї з трьох ігор акції «Raise the Game» компанії AMD є версія Star Control: Origins для ПК, яку ви можете отримати безкоштовно при покупці відеокарти AMD Radeon RX Vega, RX 580 або RX 570.

AMD тісно співпрацювала з Stardock Entertainment для того, щоб забезпечити геймерам найяскравіше зображення і високу частоту кадрів, доступні з відеокартами Radeon в Star Control: Origins в цій і подальших версіях:

∙ Продуктивність Radeon RX Vega 64 обходить GeForce GTX 1080 в дозволах 1080p, 1440p і в нативному 4K;

∙ Підтримка DirectX 12, Vulkan і FreeSync2 HDR реалізується вже зараз і буде доступна в майбутніх оновленнях: враження від Radeon в Star Control стануть ще сильнішими і захоплюючими;

∙ За допомогою лідируючої в галузі технології адаптивної синхронізації Radeon FreeSync геймери, які використовують Radeon з відповідними моніторами, зможуть насолодитися неймовірно низьким часом очікування і приголомшливою якістю зображення в Star Control.

Ви можете завантажити останню версію ПО Radeon Adrenaline Edition 18.9.2 з оптимізацією для Star Control: Origins тут.

Нагадуємо, що графічні карти Radeon RX беруть участь в акції «Raise the Game», в яку, крім Star Control: Origins включені також Strange Brigade і Assassin's Creed Odyssey, і доступні для покупки на Amazon, Best Buy і Newegg, а також в роздрібних магазинах . Акція триватиме до 3 листопада 2018 року. Ігри можуть бути отримані до 31 грудня 2018 року.
_______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі