Графічні процесори AMD Radeon™ Vega відтепер і в MacBook Pro

Графічні процесори AMD Radeon™ Vega відтепер і в MacBook Pro
– Найдосконаліші мобільні графічні процесори AMD забезпечують виняткову продуктивність в передових додатках для створення контенту та в іграх –

Київ — 1 листопада 2018 — Компанія AMD (NASDAQ: AMD), пропонуючи найшвидшу, потужну й плавну продуктивність графіки, представила сучасні мобільні графічні процесори AMD Radeon™ Vega для нового покоління ноутбуків. Зокрема, AMD Radeon™ Pro Vega 20 та Radeon™ Pro Vega 16, які будуть доступні на 15-дюймових Apple MacBook Pro вже наприкінці листопада.

Графічні процесори AMD Radeon™ Vega Mobile демонструють вражаючу продуктивність в
3D-рендеринзі, редагуванні фото та відео й інших креативних додатках. Окрім того, нові рішення дозволяють грати в найсучасніші ігри класу ААА в роздільній здатності 1080p HD і на найвищих налаштуваннях графіки, а також в кіберспортивні ігри.

Архітектура AMD «Vega» забезпечує безшумну роботу нових графічних процесорів у ноутбуках. До того ж тонкий дизайн самого чіпа займає менше місця в ноутбуці порівняно з традиційними відеокартами, що працюють на базі пам’яті GDDR5 , і дозволяє використовувати пам’ять HBM2 (друге покоління High Bandwidth Memory).

«Графічні процесори Radeon™ Vega Mobile допомагають підвищити рівень продуктивності ноутбуків, – сказав Скотт Херкельман, віце-президент і генеральний менеджер підрозділу Radeon Technologies Group в компанії AMD. – Вони поєднують у собі найкраще та необхідніше: вражаючу продуктивність при роботі в креативних додатках і чудову візуалізацію в найсучасніших іграх, зберігаючи при цьому мобільний форм-фактор».

Відеокарти Radeon™ Pro Vega 20 і Radeon™ Pro Vega 16 дозволяють впоратися із найвимогливішими навантаженнями в сфері рендеринга, ігор та редагування. Архітектури обчислювальних модулів «Vega» нового покоління (nCU) та бібліотеки Rapid Packed Math забезпечують високу швидкість і гнучкість в обчислювальних задачах, прискорюючи рішення таких задач, як моделювання графіки та 3D-візуалізації в реальному часі.

Доступність

Відеокарти AMD Radeon™ Pro Vega 20 и Radeon™ Pro Vega 16 стануть доступні на 15-дюймових ноутбуках MacBook Pro вже наприкінці листопада.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі