Гравець CSGO Pro «s1mple» стане амбасадором AMD

Гравець CSGO Pro «s1mple» стане амбасадором AMD
Компанія AMD з радістю повідомляє, що Олександр Костильов, професійний кіберспортсмен з дисципліни Counter-Strike: Global Offensive і відомий як «s1mple», став офіційним амбасадором AMD.

Олександр «s1mple» Костильов - молодий, але дуже сильний стрілок з неймовірним потенціалом. Він став кращим в світі гравцем 2018 року за версією порталу HLTV.org. Почавши кар'єру кіберспортсмена з дисципліни Counter-Strike: Global Offensive всього кілька років тому, за досить короткий період він став справжньою суперзіркою світової професійної сцени.

Зараз Олександр грає в киберспортівній команді Natus Vincere на позиції основного AWP (снайпер). Завдяки йому команда здобула перемогу в турнірах, які нещодавно відбулися, таких як CS: GO Asia Championships 2018, ESL One: Cologne 2018 та багатьох інших.

«Радий повідомити, що з сьогоднішнього дня я офіційно представляю компанію AMD і її продукти, якими я сам користуюся, - сказав Олександр« s1mple »Костильов. - Для мене це перше партнерство такого масштабу. Подібні почуття і відповідальність я відчуваю, коли за моєю грою стежать тисячі відданих шанувальників. Наша співпраця тільки починається, і я впевнений, що вона буде тривалою і плідною!».

Процесори AMD Ryzen забезпечують неймовірну продуктивність, задовольняючи потреби екстремальних геймерів, для яких важливі високі показники таких характеристик, як роздільна здатність зображення і частота кадрів, за максимальних налаштувань.

Партнерство Олександра «s1mple» і компанії AMD буде націлене на надання унікальних можливостей гравцям і побудову більш тісного зв'язку з кіберспортивною спільнотою, стимулюючи тим самим попит на продукти компанії AMD і демонструючи цінність співпраці.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі