Група DCH буде будувати дорогу в Харкові разом з турецькою Makyol

Група DCH буде будувати дорогу в Харкові разом з турецькою Makyol
Група DCH Олександра Ярославського співпрацює з турецькою Makyol, яка буде будувати нову дорогу через торговий центр Барабашово в Харкові.

Інформацію про співпрацю з турецьким підрядником група DCH підтвердила у відповідь на запит НВ Бізнес.

«DCH є місцевим стратегічним партнером компанії Makyol, який надає консультаційну підтримку з широкого кола питань. Це охоплює контакти в бізнес-співтоваристві і управління проєктами», - йдеться у відповіді DCH.

Про те, що турецька Makyol планує отримати перші 100 млн грн на будівництво дороги через торговий центр Барабашово в Харкові повідомляє Харківський антикорупційний центр з посиланням на Prozorro.

Перемогу на аукціоні здобув Блек Сі Консорціум з пропозицією в 96,2 млн грн. Турецька Макьоль Іншаат Санайі Туризм Ве Тіджарет Анонім Ширкеті і київське Блек Сі Констракшн є власниками цього концорціума.

Кінцевими бенефіціарними власниками є п'ять громадян Туреччини, директором консорціуму, заснованого 22 квітня 2020 року, є Василь Юрмановіч. Іакже він обіймає посаду старшого юриста київського офісу міжнародної юридичної фірми.

Про плани групи DCH зайти на ринок дорожньо-ремонтних робіт в 2020 році власник компанії Олександр Ярославський заявив в січні поточного року. На цьому ринку DCH планувала освоїти $ 100-300 млн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі