GSA розширює свою стратегію новими лідерами та безліччю ініціатив

GSA розширює свою стратегію новими лідерами та безліччю ініціатив
Рада директорів обрала Лізу Су головою, а Саймона Сігарса – віце-головою

Київ — 2 листопада 2018 — Рада директорів Global Semiconductor Alliance (GSA) призначила доктора Лізу Су, президента та СЕО компанії Advanced Micro Devices, Inc. (AMD), головою ради директорів GSA, а Саймона Сігарса, СЕО компанії Arm, віце-головою. Ці лідери допоможуть розширити стратегію GSA, і забезпечити ефективний, прибутковий та сталий розвиток глобальної екосистеми. Це також допоможе розширити спектр охоплення GSA, включаючи весь ланцюжок додавання вартості, в який входять системи, ПЗ і сервіси, доповнюючи напівпровідникові рішення. Це також допоможе розширити сегменти, інтереси яких представляє GSA, системами, програмним забезпеченням, рішеннями та послугами, на додаток до вже існуючих напівпровідників.

Під керівництвом нових лідерів GSA запустить кілька ініціатив, які забезпечать підтримку нової розширеної стратегії, включаючи групи інтересів (Interest Groups) і робочі групи (Working Groups) для ринків, що фрагментовані, проте швидко розвиваються, таких як автомобільні рішення, штучний інтелект та Інтернет речей (IoT ). GSA також запустила ініціативу підтримки лідерства серед жінок (Women's Leadership Initiative), а також заснувала нагороду «Rising Women of Influence Award», яку отримуватимуть жінки, що обіймають ключові керівні пости в галузі. Нагорода буде представлена на щорічній вечері GSA Annual Awards 6 грудня 2018 року.

«Для мене велика честь обійняти посаду голови ради директорів GSA, і я з нетерпінням чекаю, коли ми разом з членами ради директорів почнемо роботу щодо реалізації розширеної стратегії GSA, – сказала доктор Ліза Су. – Напівпровідники є найважливішими драйверами для цілого спектра галузей, а також швидкозростаючих ринків, таких як AI, IoT, автомобілебудування, big data, хмарні обчислення та мережі 5G. Галузь проходить етап розвитку та трансформації, який вимагає нових підходів й іншого мислення. В тому числі, тіснішу співпрацю всіх членів екосистеми, що збільшить нашу швидкість руху до інновацій».

GSA втілить свою розширену стратегію в межах декількох ініціатив, включаючи стратегічні групи інтересів, які допоможуть об’єднати всіх учасників ланцюжка формування цінностей на швидкозростаючих сегментах ринку, таких як автомобілебудування, допомагаючи їм разом працювати над важливими для галузі проектами. Саймон Сігарс вже представив одну з таких колабораційних програм:

«Ми заснували в GSA робочу групу «IoT Security» в межах групи «IoT Interest», щоб створити повномасштабну систему безпеки для Інтернету речей. Вона складається з різних учасників ринку IoT-безпеки, включаючи виробників чіпсетів, розробників платформ, хмарних вендорів і сервіс-провайдерів. Мета цієї групи полягає в просуванні найкращих практик безпеки IoT, обміні інформацією про загрози та атаки, а також визначенні вимог захисту та інформуванні відповідальних за стандарти організацій. Також група створює можливість для членів і партнерів GSA впливати на вимоги безпеки, які приймають усі учасники ланцюжка створення нових цінностей».

«Рада директорів GSA складається з лідерів напівпровідникової екосистеми та буквально визначає «Хто є хто» на цьому ринку, – сказав Джоді Шелтон, один із засновників і президент GSA. – Вони представляють ряд найвпливовіших компаній в галузі, а також бачення глобальної перспективи розвитку. Будучи CEO компанії AMD, доктор Ліза Су розуміє цінність цієї співпраці. Й ми впевнені, що Ліза та Саймон продовжать підтримувати відданість GSA формуванню важливої платформи для співпраці, інновацій та інтеграції в усій галузі, і для всіх учасників ланцюжка створення цінностей».

Доктор Ліза Су є президентом і СЕО в компанії AMD, а також є членом ради директорів компанії. До цього доктор Су обіймала керівні та інженерні посади в компанії AMD, Freescale Semiconductor, Inc., а також в IBM після отримання своїх ступенів бакалавра та доктора наук з електронної інженерії в Массачусетському технологічному інституті (MIT). У 2017 році доктор Ліза Су була названа однією з «50 найвпливовіших лідерів у світі» (World's 50 Greatest Leaders) журналом Fortune, а також «Найкращим СЕО в сфері напівпровідників» (Top Ranked Semiconductor CEO) журналом Institutional Investor. Під керівництвом доктора Су AMD представила дві абсолютно нові архітектури чіпів і понад десяти сімейств продуктів, що призвело до двозначного зростання прибутку за підсумками 2017 року.

Саймон Сігарс обіймає посаду СЕО в Arm. З моменту початку своєї кар’єри в компанії Arm, як один з перших співробітників компанії Саймон займався просуванням технічних і ділових інновацій, сприяючи перетворенню компанії в лідера в галузі обчислювальних технологій. Він був призначений CEO у липні 2013 року після успішного розширення бізнесу компанії в США і зміцнення її позицій та партнерських відносин в Кремнієвій долині. Саме там він продовжує жити разом зі своєю родиною. Саймон отримав свою ступінь BE з електронної інженерії в Університеті Сассекса, а також ступінь MS з комп’ютерних наук в Університеті Манчестера.

Інформація про GSA
GSA – це місце, де зустрічаються лідери, щоб створювати ефективну, прибуткову та стійку екосистему напівпровідникових рішень, ПЗ, систем і сервісів. Вона є провідною галузевою організацією, яка пропонує унікальну нейтральну платформу для співпраці, на базі якої директори глобальних компаній можуть взаємодіяти та розвивати інновації один з одним, партнерами й замовниками, щоб прискорити темпи зростання галузі та максимально збільшити віддачу від інвестицій та інтелектуального капіталу.

GSA має вражаюче охоплення у всьому світі: в ній представлені понад 30 країн та 350 корпоративних представників з провідних компаній напівпровідникової галузі. У числі членів асоціації є найрізноманітніші компанії, від організацій, що розвиваються, до гігантів галузі та технологічних лідерів. Члени високо цінують співпрацю, і вважають ключовим елементом розвитку їхніх компаній та галузі загалом.

GSA пропонує найбільшу та ефективну платформу для обміну думками на спеціально організованих регіональних і глобальних заходах, форумах, вечерях, майстер-класах і в межах робочих груп для керівників і технічних фахівців. Це дозволяє членам асоціації вести діалог між лідерами, формуючи образ галузі та розширюючи можливості бізнесу, а також бути в курсі найактуальніших та релевантних проблем, ділитися спільними практиками та чітко бачити нові можливості. Члени GSA також мають доступ до депозитаріїв даних та інформації, включаючи фінансові звіти та ресурси, дані компаній, опитування й звіти про ринки й технології.

GSA пишається можливістю просувати критично високу важливість напівпровідникової галузі на порталі www.semismatter.com, де опубліковано найповніший набір досліджень в галузі напівпровідників. Галузь вкладає $7 трильйонів в глобальну економіку, а також створює цінності для людства загалом.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі