Honor Band 4 і Honor Band 4 Running: вже в Україні!

Honor Band 4 і Honor Band 4 Running: вже в Україні!
Бренд Honor представив нові моделі фітнес-браслетів Honor Band 4 і Honor Band 4 Running. В Україні Honor Band 4 доступний з першого тижня січня за рекомендованою ціною 1399 грн, Honor Band 4 Running надійде у продаж 14 січня за рекомендованою ціною 779 грн. Браслети можна придбати у мережах магазинів «Алло» і COMFY.

Браслет Honor Band 4 має сенсорний 2,5D AMOLED-дисплей, стійкий до подряпин. Пристрій підтримує функції моніторингу сну Huawei TruSleep™ і відстеження пульсу у режимі реального часу TruSeen™3.0. Передбачені налаштування під різні типи тренувань – від бігу на вулиці до розпізнавання стилів плавання.

Honor Band 4 Running розроблений з урахуванням потреб людей, які займаються бігом. Конструкція браслету дозволяє закріплювати модель на взутті. Honor Band 4 Running оснащений шестиосьовим датчиком, який відстежує положення тіла під час бігу: поставлення стопи, ступінь вивертання стопи, довжину кроку, каденс і тривалість контакту з поверхнею.

Обидві моделі не підтримують функцію безконтактних платежів.

Характеристики Honor Band 4

Дизайн
- Головна особливість моделі - повнокольоровий AMOLED-дисплей із 2,5D скла.
- М'який ремінець зручний у використанні та міцно тримаєься на руці.
- Модель представлена у трьох кольорах: чорний, синій і рожевий, в Україні будуть доступні чорний та синій кольори.

Функціональність
- SMS, дзвінки і повідомлення із соціальних мереж.
- Визначення місця розташування смартфона.
- Браслет може працювати до 17 днів від одного заряду.
- Водонепроникність на глибині до 50 метрів дозволяє використовувати браслет під час плавання, серфінгу, бігу під дощем або миття рук.
- Широкий вибір типів тренувань: біг на вулиці, біг на доріжці, ходьба, їзда на велосипеді, плавання та багато іншого.
- Браслет автоматично розпізнає стилі плавання, записує швидкість, відстань, спалені калорії та визначає середні показники SWOLF.

Технологічність

- Завдяки технології Huawei TruSleep™, Honor Band 4 здатен оцінити якість сну та надати рекомендації щодо його покращення. Технологія сертифікована Центром динамічних біомаркерів (DBIOM) Гарвардської медичної школи та дозволяє записувати періоди глибинного і поверхневого сну, а також пробудження.
- Функція TruSeen™3.0 вимірює пульс у режимі реального часу за допомогою датчика з високим ступенем чутливості. У браслеті використовується інфрачервоний промінь для визначення пульсу вночі.

Характеристики Honor Band 4 Running

Стильний і функціональний корпус

- Honor Band 4 Running представлено в Україні у двох кольорах – червоному та зеленому.
- Невелика вага (17 грамів) і дихаючий ремінець з термополіуретану з вентиляційними отворами забезпечують комфорт під час тренувань.
- Ергономічна конструкція браслета. Завдяки зворотній застібці та якості матеріалів ремінцю, виготовленого за технологією двокольорового лиття, можна не боятися, що браслет зісковзне під час інтенсивного тренування.
- Браслет оснащений OLED-дисплеєм діагоналлю 0,5 дюйма з круглою сенсорною кнопкою. Додаткову зручність забезпечує функція управління жестами: для активації браслету необхідно підняти зап'ясток, для відключення — опустити, а для перемикання між режимами зображення — повернути.
- Конструкція корпусу Honor Band 4 Running передбачає нестандартні режими носіння: на зап'ястку і на нозі під час занять бігом.

Професіональний наставник із бігу

- Honor Band 4 Running має шестиосьовий датчик, за допомогою якого браслет відстежує положення тіла. Датчик розпізнає сім різних параметрів активності: постановку стопи і силу удару при контакті з поверхнею, кут повороту, ступінь вивороту стопи, довжину кроку, каденс і тривалість контакту з поверхнею. Технологія дозволяє покращити показники бігу (скоротити витрати енергії через неправильне положення тіла) та знизити ймовірність травм під час тренувань.
- Працює на глибині до 50 метрів.
- Капсула браслета легко встановлюється у кріплення для фіксації на взутті. Функція «Independent Running» дозволяє відстежувати дані про біг, навіть якщо телефон знаходиться удома. Щоб синхронізувати інформацію, достатньо скористатися додатком Huawei Health на смартфоні.
- Завдяки новому шестиосьовому датчику з підвищеною обчислювальною потужністю у поєднанні з режимом носіння на нозі та вдосконаленому алгоритму моніторингу положення тіла, під час бігу точність вимірювання дистанції перевищує 95%. Алгоритм і рекомендації до нього розроблені компанією Huawei разом з CICC.

Більш ніж 20 інших функцій

- У режимі «на зап'ястку» Honor Band 4 Running підтримує багато функцій: відображення часу та кількості кроків, нагадування про відсутність активності, пошук телефону, повідомлення про вхідний дзвінок, нагадування про повідомлення, будильник, відхилення виклику, відключення звуку виклику, режим «Не турбувати», кількість калорій, оповіщення про досягнення цілі, а також оповіщення про розрив з'єднання Bluetooth.
- Аналогічно Honor Band 4, модель Running оцінює якість сну. Фіксація даних про фази глибокого та поверхневого сну, а також прокидання дозволяє покращити сон.
- Потужний процесор з низьким енергоспоживанням дозволяє використовувати браслет до 21 дня у режимі очікування та 2 тижні у режимі звичайного використання.

###


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі