HONOR починає продажі розумного годинника HONOR Watch Magic в Україні

HONOR починає продажі розумного годинника HONOR Watch Magic в Україні
HONOR, провідний е-бренд смартфонів, презентує розумний годинник HONOR Watch Magic.

В Україні модель надходить у продаж 29 березня 2019 року у двох кольорах - вулканічному чорному (lava black) за ціною 5499 грн та місячне срібло (moonlight silver) за 5599 грн. Годинник буде доступний у мережах магазинів «Алло» та COMFY.

Розумний годинник HONOR Watch Magic оснащений сенсорним AMOLED HD-дисплеєм, вбудованим GPS, може працювати до 7 днів від батареї та має водонепроникність на глибині до 50 метрів.

Джордж Чжао, президент бренду HONOR, зазначив: «Шанувальники HONOR - активні та енергійні люди. Їх гаджети повинні робити життя зручнішим, та відображати індивідуальність. При створенні годиннику HONOR ми врахували це побажання. Крім модного дизайну та яскравих кольорів, годинник HONOR має сенсорний екран високої чіткості, тривалий час автономної роботи, високий рівень водостійкості, а також додатки для фітнес-моніторингу та моніторингу показників здоров'я».

Характеристики HONOR Watch Magic

Дизайн

- Головна особливість моделі - міцний та легкий корпус циферблата з нержавіючої сталі.
- HONOR Watch Magic - одні з найтонших розумних годинників, представлених на ринку. Їх вага складає 32,5 г, а товщина - 9,8 мм.
- Спеціально оброблене керамічне покриття у 6 разів міцніше нержавіючої сталі та захищає годинник від механічних пошкоджень.
- Корпус виготовлений з поліаміду, що біорозлагається.
- З’ємний ремінець з італійської шкіри з підкладкою з силікону, що гарантує захист від вологи.
- В Україні модель буде доступна у двох кольорах: вулканічному чорному (lava black) та місячне срібло (moonlight silver).

Функціональність

- AMOLED-дисплей 1,2 дюйма з роздільною здатністю 390x390 пікселів та щільністю пікселів 326 PPI. Завдяки цьому зображення на екрані чітко видно навіть під прямими сонячними променями.
- Завдяки подвійній архітектурі чіпсета та потужній батареї годинник працює до 7 днів без підзарядки.
- Всього лише за 10 хвилин зарядки годиннику буде забезпечено повний день автономної роботи.
- HONOR Watch Magic оснащено трьома супутниковими системами (GPS, GLONASS та GALILEO). Це дозволяє точно визначати місце розташування незалежно від локації та відстежувати велосипедний маршрут або маршрут бігу.
- Завдяки технології SmartCare, доступній на смартфонах HUAWEI та HONOR з оболонкою EMUI версії 9.1 або пізнішими версіями, годинники повідомляють про вхідні дзвінки, SMS-повідомлення, майбутні авіаперельоти.

Технологічність: моніторинг активності та показників здоров'я

- Підтримка моніторингу різних спортивних активностей. Серед них - альпінізм (вимір дистанції з урахуванням підйому, швидкості руху по вертикалі, висоти та тиску), біг, їзда на велосипеді (відстеження шляху, дистанції, серцевого ритму, швидкості та висоти у режимі реального часу) та плавання (розпізнавання стилю плавання та водонепроникність на глибині до 50 метрів).
- HONOR Watch Magic відстежує результати тренувань та надає аналіз й рекомендації щодо їх поліпшення.
- Годинники забезпечують моніторинг частоти серцебиття у стані активності або спокою. Функція TruSeen ™ 3.0 вимірює пульс у режимі реального часу за допомогою датчика з високим ступенем чутливості.
- Технологія Huawei TruSleep ™, сертифікована Центром динамічних біомаркерів Гарвардської медичної школи, відстежує якість сну, оцінюючи режим і патерни дихання.
- Ще одна інноваційна технологія TruRelax ™ розроблена компанією у співпраці з інститутом психології Китайської академії наук. Вона вимірює артеріальний тиск, використовуючи дані серцевого ритму (HRV).

В Україні HONOR Watch Magic доступний з 29 березня 2019 року у двох кольорах за рекомендованою ціною 5499 грн (вулканічний чорний) і 5599 грн (місячно срібло) у мережах магазинів «Алло» та Comfy.

###


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі