HONOR ПРЕДСТАВЛЯЄ ДОДАТОК POCKETVISION З ФУНКЦІЯМИ AI ДЛЯ ЛЮДЕЙ ІЗ ПОРУШЕННЯМИ ЗОРУ

HONOR ПРЕДСТАВЛЯЄ ДОДАТОК POCKETVISION З ФУНКЦІЯМИ AI ДЛЯ ЛЮДЕЙ ІЗ ПОРУШЕННЯМИ ЗОРУ
  • 1,3 мільярда людей у світі живуть з тією чи іншою формою порушення зору.
  • Додаток PocketVision використовує AI-можливості смартфона HONOR 20 PRO та його чотирьохмодульну камеру, так він допомагає користувачам із порушеннями зору читати документи, меню та інші тексти.
  • Для привернення уваги до труднощів, з якими стикаються сліпі та слабозрячі, бренд HONOR працює у партнерстві з Королівським Національним Інститутом Сліпих Людей (RNIB).
  • Відсьогодні додаток можна безкоштовно завантажити на смартфони HONOR 20 та HONOR 20 Pro. PocketVision підтримує англійську, іспанську, португальську, німецьку, іспанську, італійську та китайську мови.

Бренд смартфонів HONOR представив AI-додаток PocketVision, що полегшує читання для користувачів. Додаток використовує можливості AI (штучного інтелекту) HONOR та чотирьохмодульну камеру HONOR 20 PRO, що дає альтернативу збільшувальному склу та чорним екранам із прорізом для тексту.

Розроблений соціальною організацією Eyecoming та втілений у життя завдяки технологіям HONOR, додаток PocketVision має три режими читання:

  • Режим перетворення тексту на мову: використовуючи AI HONOR та технологію оптичного розпізнавання тексту (ОРТ), цей режим допомагає за допомоги звуку відтворити текст на картинках швидше та точніше.
  • Режим збільшення тексту: завдяки можливостям камери HONOR 20 PRO (чотирьохмодульна камера 48 МП та телемодуль 8 МП), режим дозволяє збільшити текст, натискаючи кнопку підвищення гучності на телефоні. Шрифт стає великим, менш розмитим та більш розбірливим.
  • Режим негативного зображення пропонує вибір різнокольорових фільтрів для чіткості тексту. Режим покращує контраст друкованих матеріалів для тих користувачів, які не розрізняють певні кольори.

«В HONOR ми віримо у прагнення до інновацій, тому створюємо передові технології, які змінюють світ», сказав Джордж Чжао, президент бренду HONOR. «Використовуючи AI-можливості наступного покоління смартфона HONOR 20 PRO, а також камеру професійного рівня, додаток PocketVision прагне зрівняти правила гри для людей із порушеннями зору. Він  пропонує мобільне та доступне рішення нарівні з іншими пристроями для читання, що є на ринку. Таким чином, ми сподіваємося розширити можливості читання для людей по всьому світу».

Смартфон HONOR 20 PRO пропонує інтелектуальний досвід використання завдяки флагманському програмному та апаратному забезпеченню: починаючи від 48 МП чотирьохмодульної камери з функціями AI, що робить чіткі знімки в будь-який час доби, і завершуючи 8 МП телемодулем. Серед інших флагманських характеристик: процесор Kirin 980 7 нм, акумулятор 4000 мА*год, що забезпечує повний день безперервного використання, 256 ГБ пам'яті та система об'ємного звучання Virtual 9.1.

Для привернення уваги до труднощів, з якими стикаються сліпі та слабозрячі люди, бренд HONOR працює у партнерстві з Королівським Національним Інститутом Сліпих Людей (RNIB). Ця організація надає підтримку людям з порушеннями зору.

Робін Спинкс, старший менеджер по роботі з інноваціями та технологіями RNIB: «Смартфони відіграють все більш важливу роль у забезпеченні незалежності сліпих та слабозрячих людей. PocketVision є прикладом нової категорії додатків: з ним слабозрячі люди зможуть отримувати текст, який дійсно зручно читати. Це робить світ більш доступним, дає відчуття свободи та  ламає бар'єри, що створює більш інклюзивні умови».

Відсьогодні PocketVision можна безкоштовно завантажити з Huawei AppGallery. Додаток підтримує англійську, іспанську, португальську, німецьку, іспанську, італійську та китайську мови. В українській AppGallery додаток стане доступний найближчим часом. Для отримання детальної інформації про PocketVision відвідайте офіційний сайт бренду HONOR.

###




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі