8 липня 2019 року асистуючої компанії «КОРІС Україна» виповнюється 25 років

8 липня 2019 року асистуючої компанії «КОРІС Україна» виповнюється 25 років
Для страхового ринку України 25 років - це дуже поважний вік. За цей час компанія пережила кілька етапів розвитку. З моменту заснування в 1994 році і аж до 2013 року компанія працювала як «КОРІС Україна» групи компаній «Coris International».

З березня 2013 року компанії групи по всьому світу перейшли під бренд April, що належить великому французькому холдингу «April International». У липні 2015 року контрольний пакет акцій був викуплений генеральним директором, а 3 червня 2019 року Костянтин Шусторович, збільшив приналежну йому частку акцій компанії ПрАТ «КОРІС Україна» до 100,00%.

Компанія «КОРІС Україна» була піонером практично у всіх видах асистансу. За чверть століття роботи на ринку України компанія врегулювала неймовірну кількість різноманітних ситуацій і особистих історій, в яких надавала допомогу клієнтам в Україні та за кордоном, як за туристичним страхуванням, так і по ДМС і технічного асистансу.

Основні напрямки діяльності компанії:

- Туристичний асистанс для виїжджаючих за кордон;
- Медичний асистанс всередині України;
- Технічний асистанс (допомога на дорозі при поломки, врегулювання страхових випадків по КАСКО і ОСАГО).

Нагадаємо, що асистуюча компанія «КОРІС Україна» є основоположником і одним з лідерів ринку міжнародного медичного асистансу в Україні.

Також в останні роки компанія активно розвиває інновацій - такі як нова CRM-система, IT-платформа, оновлена система телефонії та ін. - що дозволило підвищити рівень доступності операторів по всіх каналах комунікацій і вельми гнучко підлаштовуватися під запити клієнтів - як туристів, так і страхових компаній і автоімпортерів.

За 25 років контакт-центр компанії обробив звернення з 150 країн світу, вартість випадків становила від 30 до $ 300 тис.

«Не дивлячись на всі кризи та ситуацію в останні роки ситуацію в Україні, ми залишаємося на ринку і утримуємо свої лідируючі позиції, - говорить Костянтин Шусторович, Генеральний директор« КОРІС Україна», - і вік в 25 років - це все ще період молодості! Ми розвиваємося, трансформуємося, стаємо кращими. І ми будемо прагнути досягти більшого!».

Якість і ефективність - два постулати роботи компанії. Головним завданням лідера ринку асистансу залишається оперативне і якісне врегулювання збитків з максимальним комфортом для клієнта. У той же час, компанія націлена виробляти врегулювання найбільш ефективним способом, для чого вона використовує напрацьовані зв'язки з медичними установами по всьому світу, удосконалює бізнес-процеси і використовує сучасні програмні рішення.

За останні 4 роки компанія «КОРІС Україна» залишається прибутковою. Число врегульованих випадків за весь період роботи компанії перевищує 300 000 з міжнародного асистансу, 250 000 з технічного асистансу і 200 000 з добровільного медичного страхування. Щорічний приріст валових доходів становить 20-35%.

Довідка про компанію «КОРІС Україна»:

• Асистує компанія «КОРІС Україна» була створена в 1994 році і є основоположником ринку міжнародного медичного асистансу в Україні.
• Основні напрямки діяльності компанії:
- Туристичний асистанс для виїжджаючих за кордон
- Медичний асистанс всередині України
- Технічний асистанс (допомога на дорозі при поломки, врегулювання страхових випадків по КАСКО і ОСАГО)
• За рік компанія обробляє тисячі звернень від українських туристів із сотень країн світу. Підрозділ технічного асистансу працює з тисячами автомобілістів по всій території України.
• За останні роки компанія удосконалила якість клієнтського сервісу. Був підвищений рівень доступності операторів по всіх каналах комунікацій (телефон, email, SMS, Web), почав роботу новий сайт, впроваджений ряд рішень з телекомунікацій і опрацювання звернень.
• «КОРІС Україна» визнаний лідером в категорії «Міжнародний асистанс» -2015 згідно щорічного рейтингу, проведеного журналом «Insurance TOP».
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі