IBI-Rating і BCRA підписали меморандум про співпрацю

IBI-Rating і BCRA підписали меморандум про співпрацю
Агентства прагнуть сприяти виходу західних компаній на вітчизняний ринок, а також полегшити доступ українським компаніям до міжнародного капіталу.

21.05.2018 Київ - Україна. Рейтингове агентство IBI-Rating підписало меморандум про взаєморозуміння і стратегічну співпрацю з європейським рейтинговим агентством BCRA.

Головними цілями укладеного меморандуму є: сприяння виходу західних компаній на український ринок, спрощення доступу вітчизняним компаніям до міжнародного капіталу і європейського ринку, подальше підвищення стандартів рейтингування, а також розширення спектру застосування кредитних рейтингів як якісного, незалежного і об'єктивного інструменту оцінки платоспроможності.

Згідно меморандуму, агентства планують вести спільну аналітичну роботу, реалізовувати спільні проекти, розвивати інформаційне співробітництво і сприяти взаємному визнанню рейтингів європейськими інвесторами і регуляторами.
Сторони будуть створювати, використовувати і розробляти загальну базу даних клієнтів і обмінюватися інформацією з будь-яких питань, що потребують технічної допомоги один одному на території Республіки Болгарія та України. Сторони зобов'язані забезпечувати безпеку і захист цих даних.

«Це єдине чинне двостороннє рейтингове партнерство в Україні. Для наших клієнтів це свого роду гарантія якості роботи IBI-Rating. Присвоєння рейтингів за національною шкалою поряд з міжнародною шкалою - визнаний у всьому світі еталон оцінки кредитного ризику, що сприяє підвищенню ефективності управління ризиками інвесторів», - заявив директор рейтингового агентства IBI-Rating, Олексій Амфітеатров.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі