IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг ПАТ «БАНК СІЧ» на рівні uaA–

IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг ПАТ «БАНК СІЧ» на рівні uaA–
IBI-Rating повідомляє про підтвердження кредитного рейтингу ПАТ «БАНК СІЧ» на рівні uaA- з прогнозом «стабільний».

ПАТ «БАНК СІЧ» працює на фінансовому ринку з 2011 року та відноситься до групи банків з приватним капіталом відповідно до критеріїв розподілу банків на групи на 2018 рік. Бенефіціарними власниками банківської установи є дві фізичні особи (громадяни України). На початок квітня поточного року серед 84 банківських установ ПАТ «БАНК СІЧ» посідало 59 позицію за розміром активів, 44 – за розміром коштів населення, 77 – за розміром балансового капіталу, а також 61 місце – за розміром прибутку. Регіональна мережа установи представлена 43 відділеннями в 12 областях України. Діяльність ПАТ «БАНК СІЧ» зберігається прибутковою – чистий прибуток банку за підсумками минулого року та І кварталу 2018 року відповідно склав 1 млн грн та 1,4 млн грн.

Підтвердження кредитного рейтингу ПАТ «БАНК СІЧ» обумовлено достатніми показниками ліквідності та капіталізації, а також прибутковою діяльністю та прийнятними показниками ефективності діяльності. Обмежуючими факторами виступають наявність концентрацій ресурсної бази та клієнтського кредитного портфеля в розрізі основних контрагентів. На рейтинг банківської установи також здійснює вплив збереження складної ситуації в економіці, що обмежує фінансові можливості населення та підприємств реального сектору і негативно впливає на рівень довіри до банківських установ.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ПАТ «БАНК СІЧ», в тому числі: фінансова звітність за підсумками 2015-2017 рр. та І квартал 2018 року, планові показники діяльності, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі