IBI-Rating підвищило рейтинг надійності будівництва ЖК «Нова Англія» (І черга) у м. Києві до рівня 5+

IBI-Rating підвищило рейтинг надійності будівництва ЖК «Нова Англія» (І черга) у м. Києві до рівня 5+
Рейтингове агентство IBI-Rating повідомляє про підвищення рейтингу надійності будівництва І черги ЖК «Нова Англія» по вул. М. Максимовича в м. Києві з рівня 5 до рівня 5+ (відмінна надійність). Рейтинг такого рівня відповідає високому показнику надійності будівництва та свідчить про мінімальні ризики невиконання зобов’язань Забудовника перед інвесторами.

Підвищення рейтингу надійності будівництва І черги ЖК «Нова Англія» зумовлено стрімким зростанням рівня готовності її житлових будинків за результатами січня-червня 2017 року: будинок «Ліверпуль» – з 76% до 90%, «Кембридж» – з 33% до 80%, «Оксфорд» – з 7% до 70%. Завершення будівництва І черги заплановано на IV квартал 2017 року.

До факторів, які підтримують рівень рейтингової оцінки також відносяться:

 Наявність у Забудовника (ТОВ «Роял Хауз Груп») повного пакету необхідної дозвільної документації, а у генерального підрядника будівництва – ТОВ «Роял Білдінг» – ліцензії на виконання будівельних робіт IV та V категорії складності й володіння власною виробничою базою.

 Входження Забудовника в групу компаній «Royal House» ключовою перевагою якої є диверсифікація бізнесу: від виробництва будівельних матеріалів до надання проектно-інжинірингових, фінансово-посередницьких, логістичних послуг та послуг генерального підряду на будівництві.

 Зростання прибутковості діяльності Забудовника та відсутність у нього боргових зобов’язань.

Довідка: ЖК «Нова Англія» розташований в Голосіївському районі та має зручне транспортне сполучення. Звідси до станції метро «Васильківська» близько дев'ятисот метрів. Поруч знаходиться зупинка маршрутних таксі, тролейбусів і автобусів. Поблизу є міська поліклініка, вузи, школи, гімназія та дитячі садки. За кілометр розташований кінотеатр, в межах пішої доступності знаходяться магазини різного профілю, супермаркети, відділення банків, аптеки і два басейни. «Нова Англія» — житловий комплекс закритого типу з цілодобовою охороною. Для комфортного проживання Забудовник запланував спортивні майданчики, підземний та гостьовий паркінг, спеціальні місця для вигулу собак, зелені зони та велодоріжки та ін. Варто додати, що придбати нерухомість у ЖК «Нова Англія» (окрім 100% оплати) можна скориставшись розстрочкою від Забудовника, або оформивши іпотечний кредит від АТ «Укргазбанк» чи ПАТ «КБ «Глобус», а також на умовах фінансового лізингу. Більш детальна інформація про житловий комплекс представлена на сайті ЖК «Нова Англія».

Рейтинг надійності будівництва – думка Рейтингового агентства про можливості Забудовника виконати свої зобов’язання за будівельним проектом перед покупцями нерухомості відносно інших проектів, висловлена за результатами комплексного аналітичного дослідження. Більше з інформацією про рейтинги надійності будівництва можна ознайомитися на сайті IBI-Rating.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі