Кількість українців, що віддають перевагу електронним послугам, збільшилася

Кількість українців, що віддають перевагу електронним послугам, збільшилася
Провайдер електронного документообігу EDIN повідомляє, що, за підсумками аналізу Mastercard, в умовах карантину, громадяни України все частіше стали користуватися послугами онлайн. Незалежно від того, йде мова про покупки у супермаркетах, або про надання послуг.

Сьогодні відсоток українців, які сплачують через Інтернет, став на 8% більше. Безперечно, що неабиякий вплив на зростаючу кількість мають сьогоднішні обставини, пов'язані з COVID-19. Проте, саме ці події змусили людей користуватися діджитал-інструментами, які пришвидшують процеси, навіть такі прості, як замовити вечерю додому.

В загальній кількості, безготівковими розрахунками користуються вже 82%, тобто лише 17% постійно знімає кошти з рахунків. Значну роль відіграє й кількість терміналів, за допомогою яких можна розрахуватися не лише карткою, але й телефоном - більше 330 тис. в Україні.

Йти в онлайн - це безпечно

Якщо раніше платформи для групового відеозв'язку, онлайн-конференцій значно менше користувалися попитом, то сьогодні вони стали одними з найактуальнішими інструментами для бізнесу - комунікація як всередині компанії, так і зовні з партнерами.

Окрім різноманітних послуг для зв'язку в рамках обговорень, компанії відчули гостру необхідність у можливості передавати важливі дані своїм контрагентам в рази швидше та безпечніше. Надіслати паперовий документ в умовах карантину - це можливі прострочення та, на жаль, неабияка вірогідність передачі вірусу.

Підприємства, які ще до пандемії користувалися послугами провайдерів електронного документообігу, наразі не витрачають час на передачу договорів, актів, EDI-документів. Компанії зосереджені на питаннях, які є першочерговими, від яких залежить їх позиція на бізнес-ринку України.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі