Ін Тайм випустив нову версію мобільного додатку, яка вже доступна для завантаження в App Store та Google Play

Ін Тайм випустив нову версію мобільного додатку, яка вже доступна для завантаження в App Store та Google Play
Поштово-логістична компанія «Ін Тайм» випустила нову версію мобільного додатку, що дає можливість клієнтам відслідковувати посилку, викликати кур'єра у два кліки, знаходити найближче відділення чи поштомат.

«Перелік функціоналу, який ми заклали у наш мобільний додаток, базується в першу чергу на потребах наших клієнтів. Ми проаналізували їх на основі даних нашого контакт-центру, інформації, що поступає із відділень, аналізу поведінки трафіку на сайті, звернень у соціальних мережах. Ціль єдина – створити для зручності клієнтів додатковий інструмент, пов'язаний з отриманням та відправленням посилок», – прокоментував запуск оновленого додатку директор з маркетингу компанії «Ін Тайм» Михайло Вовк.

За його словами, за допомогою нового додатку відправники зможуть самостійно розраховувати вартість доставки відправлення. Калькулятор вираховує інформацію залежно від таких параметрів: типу та габаритів вантажу, а також наявності таких додаткових послуг, як повернення документів чи післяплату.

Окрім цього, якщо раніше клієнту необхідно було кожен раз вводити номер декларації, щоб відстежити відправлення, то тепер достатньо зробити це одноразово – додаток збереже номер в списку відстежень.

Компанія «Ін Тайм» продовжує реалізацію намічених планів з активного розвитку та покращення власної IT-інфраструктури, зокрема, з вдосконалення сайту, мобільного додатку, особистого кабінету та API, щоб зробити процес відправлення та отримання посилок ще більш легким та зручним для клієнтів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі