Індекс шашлику: де знайти найдорожчий та найдешевший шашлик в Україні

Індекс шашлику: де знайти найдорожчий та найдешевший шашлик в Україні
Сезон пікніків набирає обертів. Проте, не обов'язково маринувати м’ясо та розводити багаття, щоб посмакувати шашликом. Сервіс доставки Rocket проаналізував ціни на шашлик в різних містах України, дізнавшись, де його готують найдешевше і найдорожче.

«Індекс шашлику» — середня вартість шашлику в ресторанах, доставку з яких здійснює сервіс Rocket. Рейтинг показує, наскільки низькі або високі ціни на цю м’ясну страву в різних містах України.

Так, за даними Rocket, в трійку найдорожчих міст входять Харків, Київ і Луцьк. У цих містах середня ціна шашлику стартує від 71 грн. А ось найдешевше поїсти ресторанний шашлик можна в Сумах (35 грн), Миколаєві (37 грн) та Кременчуці (38 грн).

Середня сума вартості 100 г шашлику в ресторанах, доставку з яких здійснює сервіс Rocket
Також, згідно з рейтингом, найдешевшим шашликом в Україні можна поласувати в Запоріжжі. В одному з місцевих закладів його вартість складає всього 19 грн за 100 г. А ось найдорожчий шашлик з доставкою можна замовити в Дніпрі за 238 грн. В цілому ж середня вартість шашлику по Україні становить 53 грн.
Раніше аналітики Rocket вже підраховували індекс олів’є та борщу. Так, виявилось, що найдешевшою новорічною стравою можна поласувати в Івано-Франківську, а борщем — в Тернополі. Найдорожче ці страви можна скуштувати в Києві.

____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі