Інформація стосовно рейсів YE5301 Київ-Барселона і YE5302 Барселона-Київ 23 липня

Інформація стосовно рейсів YE5301 Київ-Барселона і YE5302 Барселона-Київ 23 липня
Пропонуємо до вашої уваги Інформацію стосовно рейсів YE5301 Київ-Барселона і YE5302 Барселона-Київ 23 липня

Рейс YE5301 Київ-Барселона, який здійснюється авіакомпанією YanAir на замовлення туроператора Join UP!, вилетів о 13:20 з аеропорту «Бориспіль». За даними YanAir затримка рейсу відбулася з технічних причин.

Туристам з інших міст Join UP! забезпечив трансфер, проживання і сніданок у готелі «Братислава» (Київ). Кияни мали змогу повернутися до аеропорту на призначений новий час вильоту.

Через затримку рейсу з Києва пов’язаний з ним переліт з Барселони до Києва (YE5302) очікується о 17:20. Туристи прибули до аеропорту, але не проходили паспортний і митний контроль. Згідно з нормами Міжнародного повітряного кодексу, відповідальність за пасажирів в аеропорту несе авіакомпанія. Водночас Join UP! надасть туристам, які затримуються в аеропорту Барселони, компенсацію за витрати на харчування у розмірі 15 євро на людину. Для оформлення компенсації Join UP! просить туристів подати заявку у відповідному порядку і додати супровідні документи (оригінали чеків, посадкові талони тощо).

Алгоритм дій для отримання компенсації

https://joinup.ua/news/kompensatsiya-dlya-turistov-algoritm-dejstvij/

Порядок звернення з рекламацією

https://joinup.ua/kontrol-kachestva/oformlenie-reklamatsij/

Компанія просить вибачення у туристів через затримку рейсів.

З представником компанії туристи можуть цілодобово зв’язатися за телефонами 044 303-9-303 та 0 800-30-9797.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі